19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 April 2014

~Happy Secretary Day~


Hollaaaa.. Assalamualaikum.. uols.. uols.. nak tanya.. siapa tahu sebenarnya bila tarikh secretary weeks ni sebenarnya? semalam bos tanya.. bila tarikh secretary weeks.. pastu Ome tercengang.. boleHHH??? pfffttt.. Ome mana la tahu.. sebab Ome rasa ada sekali tu je Ome follow satu kursus kat hotel di KL.. e2pun Ome tak ingat tarikhnya.. so dengan confidentnya Ome jawab.. act bulan 4 ni la secretary weeks.. pastu Ome sengih je.. 

memories with our classmates
ehek ehek.. zaman study dulu.. time ni baru 19 tahun.. almost 10 years.. oemji..
masa ni seme kira paling hot and cun la.. cun kan??? lalala..
lis!! aku nk gelak nih..  hahaha *gelak guling2x*
sebab tu dulu kurus.. dulu sangat aktif hokay.. skg??? pftttt..
this is my buddies.. rindunya korang.. 2004-2006
Rupanya ada sebab.. SUSK tanya kat my bos kelmarin, kat sini memang tak buat event utk secretary weeks ke.. Ooemji.. finally ada jugak orang usulkan perkara ni.. jadi tak jadi belakang citer.. yang penting this year mungkin akan ada satu celebration untuk semua PA di sini.. weeeeeehuuu.. macam best je.. n katanya Menteri nak bagi hadiah pada semua secretary atleast sekuntum bunga mawar.. eceehhh.. macam menarik je kan.. 
ms ni k terpilih antara 8 orang finalis untuk kategori apa ntah.. kena cat walk hokay! huhu..
oh ye.. to all Personal Assistant.. Ome nk ucapkan selamat hari setiausaha.. walaupun tugas secretary nampak macam senang tapi hakikatnya kita je yang tau.. betol tak? setiap pekerjaan yang diamanahkan adalah tanggungjawab yang perlu dipikul.. mungkin sesetengah ofis bos jarang gunakan khidmat PA untuk buat keje2 tapi pernah sedar tak apa je yang berlaku pada bos PA yang dulu perlu ambil tahu.. im proud to be secretary actually.. sebab apa??? kat umah ome secretary pd En. T.. kat Ofis ome sercretary pada my bos.. n sometimes Ome jgk secretary pada family Ome.. apa2 event je, muka ni la yang kena handle.. pada yang suka cakap PA takde keje tu.. mengangkang je kat ofis tu.. meh sini dok tempat kami.. nak tengok tahan ke tak tahan..
Happy Secretary Day Guys
salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! some people pretend to care just so they can get a better seat to watch u struggle.  A helping hand does not always mean they are there to help (pinjam quote dari manja Ome Lis (aku panggil ko manja hokayyy) #hakktuiii .. Manja Lis.. royalti minta pada sis mira or baby betty k.. adik Ome kena menabung untuk masa depan).. hahaha.. #kbye




4 comments:

Lisz said...

hahaha ko memang meminta minta...rasa nk tembak je tengok pic tu..omaii..buruk siot..

OmeAnat Aminuddin said...

hahaha.. nasib tak de emoticon hidung pink.. lalalala.. e2 baru rare der.. klu cantik sepanjang zaman nanti orang kata kita tak up to date.. hahaha.. tp ape kena mengena? lalalala..

Lisz said...

tp tu buruk tahap minta dihina..buat bahan kutukan pendengki ramai masa kini..
haha
ko fhm tak apa ku kata ni?
ke nk kena explain?

hahaha

OmeAnat Aminuddin said...

hahaha.. *emoticon hidung pink* dush dush.. takmo faham.. #kbye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...