19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 April 2014

~No Plastic Surgery Hokay!~

Hahaha.. gelak besar Ome hari ni.. gara-gara tepek pic lama-lama kat en3 sebelum ni.. jadah sangat hokay.. Tak cukup tepek kat FB meh sini aku tepek kat en3 aku plak ye Juna.. hahaha.. 
si gila dengan si gila2.. hahaha..
Plastic Surgery??? Solotep ??? hahaha.. puihhh!!! haram jadah sangat tau statement.. Ada dia kata Ome buat plastic surgery.. sebab dia kata mata Ome dulu sepet sgt.. skg ni makin bulat.. tapi bila Ome tengok balik pic-pic lama Ome kn.. a'ah la.. nape dulu sepet sangat.. kah kah kah.. no wonder la dia tanya Ome.. ke sebab Ome suka pakai eye liner? Ome memang suka pakai eye liner kasi tebal sket.. sebab bila pakai eye liner nampak sikit mata kte lebih bulat daripada biasa.. ada faham???? ko faham tak juna?? tips free aku bagi kat ko *tunjal2 pale dia*

salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *I dont care if you're going to tell everyone about what i have done to u.. But please.. just dont forget to tell them about what u did to me.. #kbye
#justjuna

4 comments:

Nanis Rajuna said...

Ko ni kan... Ko ni kan...
Memang meminta-mintakan kan kan...
**asah 🔪🔪🔪***

OmeAnat Aminuddin said...

asah ape tu? kat sini tak boleh baca.. xpyh nk emoticon sgt la.. *emoticon muka cebik* haha

Nanis Rajuna said...

Aku tau dah napa ko suka g korea...memang ko g buat plastik segeri. Plastik sangat ko ni...Padan la panas sikit ko dah berpeluh-peluh...mencair rupanya...
#kbai
**kemas kain baju nak larik g pulau**

OmeAnat Aminuddin said...

abaahh kauu.. hahaha.. puihhh.. *emoticon oink oink pink* hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...