19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

05 May 2014

~Besday Girl VS Secretary Girl~

I Love My Job! 7 years as Secretary.. A lot of knowledge that i learnt.. Tq Farah Syuhaidah Aminuddin because U go through all the journey that u faces.. #IloveMyself
Assalamualaikum.. hollaaa.. hihihi.. sepatutnya hari ni Ome tengah buat kuak lentang kat Pulau Mabul.. tetapi apakan daya.. disebabkan kekangan yang tidak dapat di elakkan, Ome terpaksa batalkan hasrat untuk berkuak lentang bersama teman dan #cintahatibeta di Pulau Mabul.. sedeeyy!!!

sekuntum mawar dan sepotong kek.. #doorgifttoallsecretary
Tapiiii janji Allah itu pasti.. alhamdulillah.. hari ini 5 Mei 2014 Ome di raikan bukan sahaja sebagai birthday girl, akan tetapi hari ni juga Ome di raikan sebagai Setiausaha Pejabat.. Disebabkan hari ini ada event sempena meraikan Hari Setiausaha Pejabat 2014 bagi Kementerian Tenaga, Teknologi Hijau dan Air di Hotel Everly Putrajaya anjuran ofis Ome sendiri.. syukur syukur syukur.. happening jugak la walaupun event ni x sampai pun setengah hari.. yang penting iols dapat lucky draw uols.. selalu iols la manusia yang paling susah nak dapat hadiah klu cabutan bertuah.. tapi mungkin disebabkan hari ini my born day, so, dapat jugak la merasa hadiah lucky draw.. hihihi.. syukur syukur syukur..

iols dapat perfume uols.. iols suka sangat.. my lucky no today.. 019.. yeah yeahh!
Timbalan Menteri KeTTHA .. Tok Det.. :D
Lovely Bos.. Selfie katanya.. hihihi :D
yeahh! celebrating for all birthday girls..
sahabat-sahabat KeTTHA yang seangkatan.. Tq bos! #KeTTHA #SecretaryDay #EverlyHotelPutrajaya
Apapun, Ome teringat pesanan dari seorang kakak kepada adiknya.. ada sorang kakak Ofis lama pesan.. berterima kasih la pada ibu kerana melahirkan kte di dunia ni.. ya kak ida! fara setuju.. memang niat tu dah ada.. cuma tak terungkap je lagi.. so, di sini Ome nak ucapkan terima kasih kepada kedua ibu bapa OMe kerana melahir dan membesarkan Ome.. Terima kasih jugak kepada seluruh ahli keluarga Ome baik my Love Patzi atau ahli keluarga sebelah husband Ome dimana sentiasa bersama Ome dikala susah dan senang.. sentiasa menjadi the best families ever that i had.. Terima kasih kepada para sahabat Ome kerana menjadi sebahagian dari warna warni kehidupan Ome.. Terima kasih juga kepada kawan-kawan yang mengenali diri Ome.. Terima kasih kepada sesiapa sahaja la yang mengenali diri ini baik kenal secara peribadi mahupun tidak, terima kasih kerana menjadi salah satu plot cerita dalam kehidupan Ome.. Terima kasih semua!!! muahhh!!! Tanpa kalian siapalah aku.. *pintal2 bantal* :D

bukan senang nak dapat ayat2 menyetuh kolbu dari En. hubby  ni uols.. walaupun doa tu hanya forward dari rakan taulan dia agknya.. tapi doanya itu sgt menyentuh hati wanita ini.. Terima kasih hubby.. doakan isterimu ini menjadi bidadari syurgamu di Jannah kelak.. ameenyarobalamin..
Last but not least.. Terima kasih kepada diri sendiri kerana sentiasa tabah dan berjuang dalam menempuh suka duka kehidupan sebagai seorang hambaNYA.. Happy Birthday To Me.. Happy Birthday To Me.. Happy Birthday to FARAH SYUHAIDAH AMINUDDIN.. Happy Birthday to me.. lalalalalala.. bolehhh? nyanyi untuk diri sendiri?? hahaha.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! *I Love Myself.. I Love My Life.. I love to be apart of my others life.. segala ketentuan ada hikmahnya.. terima kasih Allah... Terima kasih.. alhamdulillah.. #kbye

syukur kepadaMu wahai Ya Rob.. terima kasih Allah.. Terima kasih..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...