19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 May 2014

~Salam Jumaat Barakah~

Assalamualaikum.. salam jumaat yang penuh Barakah.. uols sihat? lately ni Ome tak tahu nape la migraine ni makin menjadi-jadi.. setiap 12 jam kena ambil synflex... nak-nak klu tetiba urat2 kepala ni tarik.. perghh.. rs mcm nk hentak kepala kat dinding time tu gak.. skg ni mmg bergantung pada ubat.. ayah dh pesan klu sakit kepala tahan.. seriously mmg tak boleh di tahan-tahan sakit kepala skg ni.. nak tak nak ubat je la yang membantu.. 


Almost a week jgk la rasanya migraine ni.. ubat synflex yg sepapan tu pun dh habes telan.. so, mmg kena g klinik wat check up.. kalau tak ada yang berguling tengah jalan.. huhu.. ehhh.. dh alg2 story mory hari ni.. nk sharing dgn uols pic iols semalam.. hehehe.. sila jangan marah k.. bagi can la i nk OOTD dengan Pak Menteri iols.. haha.. 

perghh.. rasa gumok sgttt time ni.. pffttt..
Hehehe.. Inilah pak Menteri kesayangan kami.. YBhg. Datuk Seri Panglima Dr. Maximus Johnity Ongkili Menteri Tenaga, Teknologi Hijau dan Air.. 

Antara pegawai-pegawai yang menerima APC bagi tahun 2013
salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! * rasa nak pergi bercuti sebelum berperang dengan exam bln 6 ni.. nak cari laut.. nk cari laut.. nak cari laut.. oemji... PD je la kot kan laut yang paling dkt kan.. kan.. kan.. hmmmm.. *godek2 pc* daaaaaaaaaa #kbye

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...