19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 May 2014

~T@R PRINTING COLLECTION~

Hollaaa.. Assalamualaikum.. selamat pagi.. ehh.. dah nak masuk tengahari rupanya.. pejam celik pejam celik.. sekejap sangat rasanya berlalu.. n tak lama lagi dah nak masuk bulan 6.. klu bulan 6 mmg uols akan tengok en3 Ome ni bersarang.. sebelum en3 Ome bersarang.. Ome nak kasi tepek satu en3 untuk tatapan uols.. mana la tau lepas je habes final exam ni tetiba murah rezeki, ramai pulak yang nak buat tempahan.. sila sila sila.. tempahan uols amat dihargai.. hehe :D


Alololo.. mesti uols tertanya-tanya.. apa la yang Ome dok merepek raban ni kan.. anyway, hari ni dengan ucapan bismillahirahmanirahim.. Ome nak perkenalkan kat uols T@r Printing Collection.. Okey.. apa itu T@r Printing Collection (TPC).. TPC ialah bisness yang sedang #CintaHatiBeta sedang lakukan.. bisnes kecil-kecilan.. orang kata side income.. alhamdulillah.. dekat 6 bulan bisness ni telah dijalankan dengan permulaan yang sangat suam2 kuku and finally TPC mula melebarkan sayap.. inshAAllah.. buat masa ni office TPC hanya di teratak kami.. manalah tau kan akan datang, dengan berkat doa uols TPC dapat buka kedai sendiri.. fuhhh.. angan2, cita2 dan harapan haruslah tinggi melangit kan.. baru hidup akan lebih maju.. inshAAllah..


Anyway, uols dijemput untuk Like di Page FB T@r Printing Collection and uols pun boleh lawat laman web blog di sini.. catalog telah dimuat naik di Page FB TPC.. sebarang pertanyaan boleh hubungi Ome sendiri di talian 0123836939 atau hubungi #CintaHatiBeta di talian 0192885231 (Mijie).. Kepuasan anda adalah keutamaan kami.. uols boleh beri sebarang comment di ruang yang disediakan.. hokay! meh la jengah2 Page FB TPC.. harga uols jangan risau k.. harga dibawah kemampuan uols.. harga dari RM10 - RM40 sahaja.. macam-macam barangan printing ada disediakan seperti T-Shirt, Mug, Bantal, Tiles, Topi, Puzzle dan lain-lain lagi.. Tempahan boleh dilakukan bagi sebarang event, hari keluarga, gift, hadiah dan dan sebagainya.. Selamat menjamu mata.. 

Tempahan sebanyak 122 helai T-Shirt..
Nak buat macam ni??? roger2 me k..
Done! 122 helai T-shirt Teambuilding
Baju kanak-kanak..
Salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *Lately ni tido Ome mmg tak menentu.. lagi seminggu je lagi oitt nak hadap final exam ni.. 11 paper pulak tu.. Ya Allah.. terima kasih atas segala nikmat yang Kau berikan pada kami.. Terima kasih ya Allah.. terima kasih..  alhamdulillah .. #kbye



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...