19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 June 2014

~ مَرْحَبًا يَا رَمَضَانَ ~

وَ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat Pagi.. halliuuuu... hehehe.. hari ni nak ceria-ceria sikit.. almaklumlah.. lagi beberapa hari umat islam seluruh dunia bakal menyambut ramadhan al-mubaraq.. insyAllah.. klu tiada aral melintang kte akn bertemu ramadhan pada hari ahad ni bagi seluruh rakyat Malaysia dan seangkatannya.. yeahh!! miss u Ramadhan.. rindu untuk bertemu kembali.. uols mcm mana? happy tak?? dh buat persediaan untuk ramadhan kali ni??


Bagi Ome, persiapan tu tadelah.. cuma tahun ni kalau boleh nak pertingkatkan lagi amalan-amalan yang tidak dapat dilaksanakan seperti tahun-tahun yang lepas.. insyAAllah.. klu boleh solat terawih hari-hari nak pergi.. e2 niat utama dan azam tahun ni... mudah2an amalan-amalan yang dilakukan mendapat keredhaan dan keberkatan dari DIA Yang Maha Esa.. ameenyarobalamin..

alaaa.. alaa.. mcm biasa buat je.. bahaha.. relax r der.. normal la tu.. haahaha..

Anyway, selamat berpuasa kepada seluruh umat islam yang beragama islam.. semoga tahun ini lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya.. insyAAllah.. selamat berpuasa sahabat-sahabat.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *sebelum ramadhan tiba, dengan rendah dirinya saya memohon ampun dan maaf kepada yang mengenali diri ini mahupun yang tidak mengenali diri akan tetapi sengaja mahupun tidak sengaja melakukan kesilapan dan kekhilafan selama ini.. May Allah blessed us.. insyAAllah.. daaaaaaaaaaaa.. #kbyeNo comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...