19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 June 2014

~HOLLAAA.. IM BACK!~



Assalamualaikum.. helloooooo.. im back! hahaha.. setelah sebulan bercuti hari ni baru masuk ofis balik..yabedabeduu!!! selesai sudah hadap final exam sidang 2013/2014 untuk tahun ke3 Ome sebagai pelajar USM.. alhamdulillah.. setiap ujian dan dugaan ditempuhi dengan redha.. result??? hahaha.. seperti biasa setiap tahun jangan la berangan nk dpt anugerah dekan.. impossible! tapi sangat bersyukur if Ome dapat 3 and above.. ingat senang nak archieve target setinggi gunung ledang??? kem salam.. dengan 11 subjek yang extreme sgt subjeknya.. no no no.. mimpi sekadar mimpi.. apapun, alhamdulillah.. syukur.. semuanya selesai.. tunggu result and boleh melangkah lagi setapak untuk truskan perjuangan yang hampir selesai.. ameenyarobalamin..
11 subjek untuk tahun ke3.. mau x biol me dibuatnya.. doa2kn Ome lulus semua subjek ni ye uols.. tak kose nk repeat paper.. penat! huhu..

Salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *skg ni mcm trend plak kan.. dulu pun pnh gak kecoh psl kes penculikan kanak-kanak.. skrg ni dh berleluasa balik kes2 mcm ni.. jahanam btol la manusia-manusia durjana nih.. manusia skrg ni boleh tak ome simpulkan manusia ni ibarat bertopengkan syaiton yang direjam.. nauzubillaminzalik.. ibu.. ayah.. sila pantau anak-anak uols k.. seriously kes baru2 ni buatkan me rasa mcm dunia ni dh tak selamat.. please be more becarefull ya ibuk2.. bapak2.. ya ampun.. #kbye

muka hari terakhir final exam.. bak kata juna bukan eye bag dh tu.. eye trolley.. pffttt..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...