19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 August 2014

~IM THINKING NOW~

Hollaa.. Esk cuti! yeahh.. tapi setiap kali weekend, memang jadual Ome pack!  ni belum start kelas ni.. klu dh start kelas??? hmmmm.. oh ye.. Hari ni Ome dapat email dari Lect dri USM.. alhamdulillah.. niat untuk habiskan study tahun ni telah diluluskan oleh Timbalan Dekan.. klu ikutkan Ome tak boleh submit lebih daripada 36 jam kredit.. tapi.. sebab Ome ada perjanjian dengan JPA sebab Ome dapat offer dari JPA untuk Pinjaman Boleh Ubah (PBU) pada tahun yang lalu, so, by hook or by crook Ome kena settlekan jugak dalam masa 4 tahun.. insyALLAH.. this my last final year.. 11 subjek to go!!!! yahooooooo!!! Daebakkk!!!


oh ye.. Hari ni jgk, dapat email daripada Dr Hasmi.. Dr Hasmi ialah penyelaras untuk subjek JTW 480 Projek Pengurusan.. Minta datang ke USM Pulau Pinang untuk perjumpaan bersama-sama student final year akhir bulan ni.. Untuk  perbincangan antara penyelaras dengan student2 yang dah reg dgn Dr Hasmi dr last year.. Kira ini Projek Paper la ni.. tetiba jantung berdegup dengan pantas dan tuntas.. Oeeemjii.. rs mcm tak caya nk habiskan belajar.. from now.. i have to more struggle.. since.. this is my final year.. let's do this!!! but! 1st, i think.. Ome nak ketong rambut ni kasi pendek! supaya sel- sel otak ni dapat berhubung dengan gembira.. hahaha.. please... En. T.. setahun je lagi.. lepas tu insyAAllah, promise!! sayang bela balik rambut ni mcm puteri kayangan k.. serious! skg ni pun dh rs serabot sangat kepala otak ni.. byk sgt di fikirkan.. n mimpi pun bukan2.. oooeemejiii.. tak boleh nk cite kat sni.. serious bgn2 tido terus ngucap.. cukuplah pengalaman2 yang lalu.. enough is enough.. no more anymore.. serik!!! #mimpihanyaigauansyaitonkan?

pelakon korea En. T la.. lalalala.. klu tunjuk pic ni dia bagi tak agak2? keh keh keh :p
ke macam nI?  tak nampak mcm ibu2 sgt ke?? ke muka dia yg nmpk mcm ibu2? alalalala..
hah!!! nmpk teenagers sgtt kn.. tapi En. T bagi ka?? hmmmm.. boleh diusul tak agk2??? huhuhu..
Ermmm.. Memandangkan tahun ini memang kerap la ngadap USM, doakan perjalanan Ome selamat pergi dan balik sehingga tamat belajar ye uols.. cuak takut segala mak nenek ada.. dh la tahun ni Ome sorang-sorang je yang ambil final year.. kengkawan lain semua pakat extend setahun lagi.. klu bukan sebab perjanjian dengan JPA ni, memang Ome buat jugak 5 tahun.. takpelah.. 3 tahun dah hadap, tinggal setahun je lagi kan.. marilah kita hadap dengan gembira ye Ome.. pleaseeee.. this year jangan main2 hokay.. ni je la masa untuk pushhhhhhhhhhh segala tenaga dan otak yang ada untuk dapatkan result sebaik mungkin.. please pray 4 me.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *Some people come into our lives and quickly go.. Some stay for a while, leave footprints on our hearts and we are never ever the same.. -xoxo- #kbye




2 comments:

amierahayob said...

Dr Hasmi ok x sis?kami bru 1st year..tp..sakan tgk senior2 n batch kami dh booking awl2 Dr utk subjek JTW480 ni utk thn 2017/2018..tu tnya..huhu..riso..

OmeAnat Aminuddin said...

klu tanya saya haruslah saya cakap Ok.. alhamdulillah.. Dr Hasmi banyak membantu dalam menyiapkan final projek ni.. klu tahun pertama ckp kat kwn2 xpyh nk stress sgt utk pk kn final year projek ye awok.. sbb takut nnt tak smpai thn ke3 uols dh pening2 lalat.. just enjoy je study ni.. bila tiba masa dan waktunya, just do the best.. e2 pendapat peribadi sy tau.. sbb sy mmg jenis bukan student anugerah dekan.. hehe.. apapun, all the best.. just enjoy je study ni.. bila dh sampai masa nnt, hati uols sndri akan terikat untuk pilih lect yang uols rs sesuai dan serasi.. good luck sis.. anyway, sorry lambat reply.. baru la ni nk buka en3 ni.. huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...