19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 August 2014

~Ku Jejak Jalan Yang Berliku~

Nah! Banje sikit pic.. hehe :D

Hollaaaa.. Assalamualaikum.. Semalam Ome ada banje video teaser yang we ols g ride sabtu lepas tu kn.. Hari ni Ome banje satu lagi video.. Kali ni video ni di ambil dari sisi belakang setiap rider plak.. hahaha.. mcm2 aksi.. mcm2 gelagat.. sabar je la.. 


amacam?? ada yang berminat nk join Uni R Biker group? setakat ni kwn2 dalam group ni semua tade masalah.. semua baik2 belaka.. setakat ni semua gila2 remaja gtu.. mcm video ni gak.. rasa tacing habesss kn bila dgr lagu ni.. tp hakikatnya  kami sgt enjoy dengan ride kali ni.. klu rs x puas tengok video ni, next en3 Ome banje video dari sisi depan plak eh.. video masih dalam editor.. hehehe.. Tq editor2 yang tak bertauliah.. Hafiz.. Grim.. Eddy.. mmg tacing habesss ar video kali ni.. mengabadikan kenangan kami yang bw scramb ni ya??? kena sangattttt dh tu.. hahaha.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *ready back to school.. cuakkkk.. final year is comingg.. huhuhu.. daaaaaaaaaaaa.. #kbye







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...