19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 August 2014

~Teaser Endurance Ride~

Hollaaa.. Selamat Pagi.. Hari ni nak belanja teaser endurance sabtu yang lalu.. adik2 masyam Ome dok edit2.. tak tau plak rupanya ada camera setiap motor dorang ni.. tp mana yang Ome perasan orang tengah pegang hp tu.. e2 yg terkinja2 atas motor tu.. yang mana tak tau tu.. mmg tak tau dorang sebenarnya tengah rakam aksi2 rider bawa motor.. nasib la setakat dorang edit ni tak ternampak lagi aksi2 over acting atas highway or layan corner.. keh keh keh.. jaga-jaga uols.. ada yang memerhati.. ngeh3x..

video

jom layan sikit teaser dari story mory last week.. yang penuh akan muncul.. dh nama pun teaser kan.. so, teaser ni kebanyakkan dari video2 hp je.. yang aksi2 atas highway or layan corner akan di kemaskini dari semasa ke semasa.. terbaikk! akak suka adik2 masyam.. uols mmg super duper sweeper terbaik! sayang uols ketat2.. hihihi.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *may God bless us.. ameenyarobalamin.. Friends 4 Eva guys.. daaaaaaaa #Kbye

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...