19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

18 September 2014

~Kebetulan Ke Dik?~

Perbualan dua anak beranak di klinik :-

Anak: Mak, Farah dah ada anak.. comel anak dia..
Mak : Jumpa kat mana?
Anak : Tak la.. tengok dalam facebook.. 
Mak : Jangan dikenang perkara yang sudah.. Orang tu dh kahwin..
Anak : Ish.. tak adalah.. kawan aje lah.. orang dh malas nak fikir.. salah orang jgk.. waktu tu tak bersedia.. tak reti la nak jiwang2 ni.. 
Mak : Dah tu.. kumpul duit.. nanti bila dh jumpa boleh kahwin.. 
Anak : Alaaa.. orang nak kahwin orang pinjam la dulu duit mak.. 
Mak : Ehhh. tak kuasa la aku.. yg ko pinjam pun tak byr2 lagi..
Anak : Orang takmo fikir lagi la mak.. tapi kan orang sekarang nk cari yang namanya Syuhaidah / Shuidah/ Syuhaida (something like lebih kurang nama ni la dia sebut)
 Mak : Siapa pulak tu? dh jumpa ke orangnya???
Anak : Ntah.. tak tau siapa.. tak jumpa lagi.. tengah mencari yang namanya tu.. ok tak mak?
 Mak : Ntah hape la ko ni.. dah.. xpyh nak pk sgtt.. cari keje.. simpan duit.. dh ada calon bleh kahwin..

Eh.. uols faham tak kisah di atas ni??? tak faham?? hahaha.. seriously masa Ome dok tunggu nama Ome di panggil tu.. dalam hati ni dok tergelak2 perbualan dua beranak ni.. anaknya datang ke klinik sebab kakinya luka.. nak cuci luka rasanya.. dok la sebelah Ome.. yang kelakarnya Ome tak kenal langsung dua beranak ni.. datang-datang duduk sebelah Ome.. serious.. lawak hokay.. nama ex gf dia Farah.. n tetiba nak cari calon isteri namanya Syuhaidah/ Shuhaida/ Syuhaida (lebih kurang sama je bunyinyakan?).. dalam hati Ome cakap ape.. Dik.. akak dh kawen dik.. klu tak boleh gak adik isi borang.. huhuhu.. nasib la nurse tu  panggil nama dia dulu.. klu Nurse tu panggil nama Ome dulu agk2 terkedu tak dua beranak tu??? FARAH SYUHAIDAH BINTI AMINUDDIN.. masukkk... agk2 apa reaksi dua beranak tu? hihihi..Tapi sangat terhibur gak la sambil tunggu nurse panggil masuk tu.. Ome kat sebelah sambil main game sambil senyum sorang2 mcm orang gilak.. pdhal main game je kn.. dok pasang telinga dua beranak berbual psl masa depan anak.. suratan atau kebetulan?? hihihi.. 

cerita semalam.. release tension katanya ye my bowdigat.. that's y i love u Juna.. selera ko mcm selera gajah.. burger byte! mmg bergembira sungguh.. kelaut diet! happy belly.. *usap2 perut lawan arah jam* #squat100x
salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! * I hate this feeling.. kenapa wahai jantung hatiku?? jangala macam ni sayang.. dok tak keruan tak tentu pasal.. behave k.. behave.. sayaangggg dia ketat2.. muahhh.. ehhh.. #kbye




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...