19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

02 September 2014

~Matahari~

Hollaaa.. Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Pagi ni dh hari selasa ye uols.. so jangan nk monday bluess sgtt.. anyway, alhamdulillah.. hari ni masih diberikan nafas untuk menghirup udara segar yang Allah berikan.. past is past.. mana yang kelam serabut selekeh serabai tu.. kte tinggalkan k.. look 4wd to live our life.. banyak lagi halangan rintangan dugaan ujian yang bakal kte hadapi.. insyAAllah.. selagi mana ada kudrat.. selagi mana diberikan kekuatan.. let's fighting!!!

Tuan Tanah Kedaung.. Sedih.. Happy.. Sakit.. Sihat.. Up and Down.. Let's Fighting!
Last weekend tade story mory yang nk ditepekkan kat sini.. act semalam ada pertandingan Ladies Biker Mini GP dekat ELITE Plus Speedway USJ.. should be Ome dengan Juna nk jd pom pom girl sorak untuk lady2 kental Uni R Bikers.. tapi apakan daya.. ada job printing yang perlu di siapkan.. tapi tengok dari whatsapp abg2 dan sis2 yang hantar kat group semalam.. dorang enjoy giler.. congrats KY, Wak Lu dan Qaswa.. ewah ewah.. skg main litar pulak ye kakak2 ni... daebak!

We ols support dari rumah.. Comey Eddy.. hahaha..
Next time klu ada lagi event cenggini, tiada kekangan Ome dengan Juna pasti support uols.. rugi ooo tak g semalam.. tapi takpe.. next time Ome follow k! salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! This week nak ke Penang.. urusan belajar.. semoga dipermudahkan segala urusan.. ameenyarobalamin.. Penang!!! aku datangggg.. gulp!! Ready to Fight! #kbye




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...