19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

08 September 2014

~Putrajaya-Penang-Putrajaya~

Holla.. Selamat Pagi.. Assalamualaikum.. Hari ni Ome nk story telling kat uols psl last sabtuday.. hoohohooh.. tak pernah lagi Ome pergi balik hari je ke Penang semata-mata mengejar ilmu demi masa depan yang cemerlang, gemilang dan terbilang.. hahaha.. epik sgt la rsnya.. bilamana jam 2 pagi dh kena bangun.. dalam hati ni hanya tuhan je yang tau.. masa nk bangun tu dok pikiaq napa la kena bgn pg2 buta ni.. haduyaii.. huhuhu..

windunyaaaa kat penang
Disebabkan tahun ni berkemungkinan besar akan kerap naik Penang, so Ome decided utk kesana dengan kwn2 seangkatan.. sesi berjimat cermat perlu dilakukan.. Ome pergi sana dengan abg mie dan khairul naik satu keta..  oleh sebab Ome sorang-sorang je perempuan, Ome mintak Juna temakan Ome.. nama pun bodyguard kan.. jam 2 pagi bersiap2 ke rumah abg Mie..  Jam 3.15  Pagi dh keluar rumah.. Jam 4 Pagi, Park keta umah abg mie trus naik keta abg mie je.. nasib baik la dorang yg bergilir2 drive.. kami kat belakang jd mem je.. terima kasih abg mie.. terima kasih khairul.. keluar rumah masih bergelap sampai rumah pun dh bergelap.. almost 20 jam jgk la perjalanan kali ni.. lebih kurang g ride dgn Uni R Biker Team mcm hari tu.. bezanya kami naik keta.. dan yang penting dapat la jgk tido2 ayam.. ngntok gilak kot.. nasib la semalam tak ada apa2 yang perlu dibuat.. mmg heaven sgt bila dpt dok umah.. lama giler dh rs tak dok umah.. klu tak every weekend ade je aktiviti.. ade je benda nk kena buat.. e2lah rutin minggu Ome.. klu bukan psl family, mesti ada kena mengena ngn belajar.. harapannya pengorbanan ni berbaloi.. aamiin.. 

Bodyguard Aka My Best Friend 4eva.. thank Juna.. sayangmu ketat2..
Taklimat dari Dr Hasmi.. Pening nakk.. nasib baik la datang taklimat ni.. alhamdulillah.. dapat la jugak sedikit sebanyak ilmu.. Terima kasih Dr..
oh ye.. this week adik bongsu Ome kahwin.. semoga dipermudahkan segalanya.. to both of u.. Annas & Cikda.. Akak doakan kalian bahagia hingga hujung nyawa.. semoga dapat mengemudi bahtera alam rumahtangga yang penuh onak ranjau dan duri.. semoga kalian tabah dalam mengharungi liku-liku sebagai hamba Allah.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *setiap martial art yang dipelajari seperti MuayThai, Taekwando, Karate or what eva la martial art pun.. belajar dengan niat kerana untuk protect diri sendiri.. bukan untuk balas dendam or whateva la yang dalam kepala hotak tu.. esp kalau rasa busuk hati or nak pedajalkan orang lain..klu ada hati yang suka ganggu awek/bf orang ka.. tunang orang ka.. bini/laki orang ka.. bini orang ank 4,5,6,7, 8,9, 10 ka (ni memang tahap kronik plus desperate nak mampusss).. pesanan ikhlas dari Omeanat Aminuddin.. jaga diri elok2 na.. mana la tau.. orang nk rogol ka (balas dendam ganggu hidup orang lain).. nk rompak ka ( show off diri tu hebat).. kena raba ka (gatal tahap tenuk).. e2lah guna martial art.. ok! #reminder4myself #malaysianiadaundang2 #pesananikhlasdariinspektorMelahdariKontinjenBukitAman #kbye


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...