19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

05 September 2014

~TTS With UNI R Bikers~

Hollaa.. Assalamualaikum.. Selamat Pagi Jumaat Yang Penuh Barkah.. alhamdulillah.. masih lagi diberikan nafas untuk terus berada di muka bumi Allah SWT.. syukur kepadamu Ya Rob.. Semoga hari ini lebih baik dari semalam... Tiada ungkapan selain dari bersyukur dengan nikmat dan setiap yang berlaku dalam hidup ini.. setiap kejadian yang berlaku ada hikmah disebaliknya.. setiap yang  berlaku telah terungkai segalanya.. klu tupai melompat dari satu dahan ke satu dahan..  klu dh ditetapkan dia jatuh dia tetap jatuh.. gedebab!!!! pnh dgr org selalu sebut tergolek dog?? ibarat nya cenggitu la.. klu diri sendiri yang lakukan kesalahan tapi di tuduh orang lain yang buat kesilapan yang dilakukan itu nk panggil apa??? klu panggil bodoh piang jangan marah la eh..  nampak nau sel-sel otak tak berhubung dengan baik.. puihhh!!!

#Aamiinyarobal'aalamin
sebenarnya nk story mory psl TTS with UNI R Bikers.. klu budak2 bike dorang panggil Teh Tarik Session.. tapi Ome ngn Juna prefer paggil Air Jagung Session.. AJS katanya.. keh keh keh.. sebab kedai yang kteorang g minum2 ni air jagungnya sgt la maveles.. sedapppp.. klu orang lain depa suka bw motor.. tp kami seme bleh dikatakan bw keta je.. motor simpan utk ride ye.. bak kata Eddy.. "saya ada R1 bang".. bila tengok budak2 rempit dok rem2 motor nk tnjuk lagak depa.. lawak hokay.. sabar aje lah.. mcm mana bleh terkeluar dari mulut dia pun Ome tak tau.. terbahak-bahak kami dibuatnya..  dalam group ni ada pak lawak.. ade je bahan yang nk dijadikan citer.. bak kata eira.. we are just like family.. no heart feeling hokay.. tak main istilah sentap2 ni.. n jgn katalah.. Ome pun kdg2 jadi bahan kat depa.. hampess.. tp seperti yang Ome ckp td.. no heart feeling.. habes kat situ je.. xpyh nk sentap sgtttt.. kat situ pun ada nasi lemak sedap katanya.. next time boleh try n.lemak nya plak.. hr tu tak brapa nk berselera sgt.. order chicken chop pun tak habes.. nasib bodyguard sentiasa ada.. dia la tukang perabih.. hahaha.. Tq my bodyguard .. sentiasa ada dikala suka dan duka..  hahaha.. #hugsketat2.. 

Brader and Sister.. Tq Guys..
salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. Peace! *bodoh piang bertubi2.. stay away from me G!G*^0 klu rs takmo dpt makian bertubi2.. demn!!! pffftttttt.. #kbye






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...