19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

14 October 2014

~Happy Birthday Ibondaku~

Weekend bersantai-santai di tepi sungai with my love Patzi.. . act dh lama dh teringin nak pergi mandi manda kat sungai.. lama sgt kot tak buat aktiviti cenggini.. last minute planning tetiba ayahanda ku hantar message.. bila ayah dh offer terus reply msg bgtau "i followwwww" (muka excited).. padahal tak tanya kat En. Somi pun lagi.. boleh?? berghak nanang.. nasib la En. Somi jenis tak kesah.. Yang penting me tak buat benda2 x elok.. mmg every weekend  akan ke rumah ibonda ayahanda.. so, ayah tukar angin ajak anak beranak berkelah.. yahoo!!! Ayah siap bagi tugas kami adik bradik.. Kekna bawa nasi lemak.. Ome bawa nugget dengan ayam goreng.. Muadz bawa buah2an dan kekacang.. Adik Annas bawa sandwich.. BBQ tak sempat nk prepare.. lgpun orang kuat tengok2kan api tak ada.. Abg Yan dgn En. Somi kena keje plak.. sob sob sob..

kesayangan saya.. muahhh!
oh ye.. hari ini besday my lovely ibondaku yang tercinta.. Allah selamatkan kamu.. Allah selamatkan kamu.. Allah selamatkan ibondaku Zaharah.. Allah Selamatkan kamu.. Ala doakan ibu sembuh seperti sediakala.. ibu sihat walafiat seperti dulu.. rindu masakan ibu.. rindu nak borak2 dgn ibu mcm dulu.. rindu nak g jenjalan dengan ibu mcm dulu.. skg ni nk  buat apa pun terbatas.. almaklumlah.. ibu tak kuat mcm dulu.. ibu tak boleh jln lama2 mcm dulu.. apapun, Ala doakakn ibu sentiasa bahagia dunia akhirat bersama ayah.. luv u so much mom! may Allah bless both of u until jannah.. 

berendam time! sejukkk sgttt airnya oiit..
they are my love.. sayaaaang ketat2!!!
Klu uols perasan, besday ibu dengan ayah beza seminggu je.. senang kan.. celebrated together2 skali je.. hahaha.. insyaAllah panjang umur nak wat short vacation.. sementara mereka masih ada ni kn.. sementara masih diberikan peluang kami untuk mengembirakan ibu dan ayah.. sambil tu dpt merehatkan diri dari kesibukan diri.. quality time with my love patzi.. andai kata salah seorang kami ditarik kembali ke pangkuan Yang Maha Esa, atleast dapat titipkan kenangan untuk diingati.. ye dak??? *kesat air mata*


salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *Fill in the blank.. #kbye

#mangkukkutub


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...