19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 October 2014

~Happy Birthday Pakcik Aminuddin Bin Omar~

Hollaaaa.. gudddmorninggg..  ewah ewah ewah.. ramai lagi yang bercuti  raya Haji ni.. almaklumlah.. semalam stuck dengan jem ye.. so hari ni amik EL kan kan.. mcm Ome tak tau.. hahaha.. takpe..takpe.. mana yang bercuti lagi tu happy resting.. mana yang bekerja mcm Ome ni.. let's fighting!!! marilah kita keje sekueknya.. hari ni bukan hari isnin ye.. tak payah nak monday bluess sgttt.. hihihi 

Anyway, en3 hari ni dedicate khas untuk our hero.. one and only.. Aminuddin Bin Omar.. satu-satunya ayah kandung kami adik beradik.. En. Aminuddin Bin Omar.. Allah Selamatkan Kamu.. Allah Selamatkan Kamu.. Allah Selamatkan Ayahandaku.. Allah Selamatkan Kamu.. Sengil Chukha Hamnida Ayah.. Walaupun dah call pagi tadi.. Walaupun dah tepek kat Fb.. Ala nak tepek jugak kat en3 ni.. atleast kalau ada yang membaca, mereka juga mendoakan ayah.. kan kan kan.. Ala doakan ayah sentiasa dibawah perlindunanNYa .. semoga dipanjangkan umur.. semoga diberikan kesihatan yang baik.. semoga diperluaskan pintu-pintu rezeki dan berbahagia dunia akhirat bersama ibondaku yang tercinta.. Terima kasih kerana menjadi ayah yang terhebat di alam ini.. Terima kasih kerana sentiasa memberikan kasih sayang yang tidak berbelah bahagi untuk kami merasai nikmat kasih sayang seorang ayah..  Terima kasih kerana sentiasa berada di samping ibonda kami.. pengorbanan mu tiada bandingan ayah.. inilah makna sebuah pengorbanan di hari raya korban ni.. insyaAllah.. u always inside of our heart.. lebiuhhhhh ayah... 

Inilah Hero Kami.. #sweet58 #HeroNo1 #Lovethemuntiljannah
salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *bajet cun? bajet hooooxxtt? nak test market lettew.. *mata ke atas tangan di bahu*  ermmmm.. ehhhhh #kbye

 orang melayu kata ada aku kesah??? syuhh syuhh syuh.. main jauh2..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...