19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

26 November 2014

~Team Kieran VS Team Liza~

Hollaaa.. Assamualaikum.. Selamat Pagi.. hmmmm.. hari ini baru ada mood untuk berkarya kembali.. hahaha.. poyo! berkarya la sangattt kan.. hihihi.. corat coret untuk hari ini dijadikan kenangan untuk hari esok.. yang mana pahit dijadikan pengajaran dan pembelajaran untuk mendewasakan.. yang mana manis tu dijadikan memori terindah yang akan dikenang hingga hujung nyawa.. live life laugh love.. that's it! 

Dari Dia Kita Datang.. Dari Dia Kita Pergi..
Ok.. hari ni Ome nk story mory pasal last weekend.. Ome dapat call dari Hot FM.. katanya Ome terpilih untuk join explorace di Sunway Lagoon bersama Team Liza.. rezeki jangan ditolak.. musuh jangan dicari.. Disebabkan dorang mtk bawa seorang kawan, mcm biasa.. Ome angkut la bowdiiigaaddd ku yang masyam tu sekali kn.. masa sampai tu.. abam2 sado team Kieran muncul.. mmg ketaq jgk la kepala lutut ni.. lawan tetap lawan! walaupun kudrat kami tak sehebat kudrat abam2 sado.. we fight for our pride.. ecewahhh.. poyooo sgt plak rs kan.. dalam 1 jam setengah aje..  pihak Sunway Lagoon berikan kami masa untuk settlekan 10 task.. umakngaih.. jgn ditnya susah ke tak task2 yang diberi.. dh nama pun explorace.. klu tak berlari bukan explorace namanya kn.. dari 10 task yang diberi.. hanya 7 task aje team Liza dapat selesaikan.. almaklumlah.. kudrat kami ni x sehebat kudrat abam2 sado.. nk2 kebetulan sorang kakak ni baru lepas czer bersalin rasanya.. so, agk terbatas aktiviti di situ.. tapi takpe.. can u see abam2 sadoo.. wlupun kurang sihat kami tetap bersemangat.. hehehe.. antara task yang Ome xkn lupa of coz Vuvuzela.. mula2 je Ome buka mata.. lepas tu.. lepas tu.. kbye.. tamo cite dah.. klu bleh keluar anak tekak ni rs dh tersembul keluar dh anak tekak.. huhuhu.. 


Kemenangan berpihak pada abam2 sado.. dh nama pun abam2 sado kn.. dorang dpt selesaikan 9 tugasan.. tapi jangan risau.. kami tak pulang dengan tangan kosong hokay.. abam2 sado menang dapat 4k.. Walaupun tak menang, kami dapat 1k.. okeylah.. lepas la claim minyak dari putrajaya - Sunway Lagoon - Shah Alam - Putrajaya kan.. hehehe..  hah! balik dari berexplorace laju2 g jumpa Muslim.. Muslim anak my bff Angah.. congrats Angah & Cumei.. 2 minggu lepas angah bersalin di Hospital Shah Alam.. alhmadulillah.. Allah naikkan pangkat dari seorang isteri kepada seorang ibu..Firas Muslim Al- Fateh x silap Ome nama anaknya.. disebabkan permintaan angah and husband.. tak dapat la tepek pic muslim kat sini.. sbb dalam islam pun selagi umur baby xsampai 44 hari.. tak boleh di tunjuk pada public.. apa ya angah ckp ritu.. ada satu perkataan yang disebutnya.. Ome tak ingat.. oooo.. baru Ome tau.. bila dh tau kena praktik! peringatan untuk diri sendiri.. mana tahu tahun depan Ome pregnant.. aamiin.. Muslim.. doakan untuk mummy and Uncle Mijie ya.. teringin nak bagi nama kat anak.. Farisya Anatasia Binti Tarmizi.. Muhammad Faeq Aakif bin Tarmizi.. mampu?? belum ada baby dah pk nak bagi nama anak.. hehehe.. biarlah kan.. atleast berangan lebih mulia dari menabur janji manis.. #AAK *tangan tonjol2*

Friendship isn't about who you've known the longest.. Its about who walked into your life said 'Im here for you and prove it'.. Tq sahabat..

13.4.2015.. perghh.. macam jauh lagi je tarikh tu kan.. padahal lagi satu bln je kte akan menghampiri tahun baru.. takpe.. takpe.. 8 thn bleh tunggu takkan tak sampai 8 bln tak boleh tunggu kan.. mana tau dengan cara ini Allah berikan kami rezeki yang ditunggu-tunggu.. insyAAllah.. the best feeling i will never give up.. im feeling determine! mudah2an Allah permudahkan urusan kami suami isteri.. aamiin ya Rob.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *Never let banana fruits two times.. selfie lebih mulia dari selfish. jangan ikutkan hati kelak merana diri.. mulut puaka boleh di longkangkan mulut manis ??? ada udang disebalik mee.. lu pk la sendiri!!!! daaaaaaaaaaaa.. #kbye

awak kat mana awak kat mana? haha.. lagu yang paling rare di abad ini.. pffttt..





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...