19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 December 2014

~Aummmmmm~

Bangun... bangun.. bangun harimau bangun... ewahhhh.. xcited pulak kte hari ni.. ahaks.. 1st time ni nk mengaum kat stadium Bukit Jalil hari sabtu ni.. siapa yang dh beli tiket??? angkat kaki!!! hehehe.. tak tau nape kali ni semangat kesukanan berkobar2.. teringat last 4 years.. Harimau membaham Garuda.. masa tu Ome tengok sorang2 je kat hall umah.. En. Hubby? ade.. dok dalam bilik main game bola dia.. mana dia nak layan games Malaysia.. nama pun tengok bola kan.. wlu sorang2 pun menjadi gak la gila me time tu.. menjerit tak hengat donia.. ms tu rs mcm single mingle..padahal laki dalam bilik.. tetiba En.hubby kuar bilik.. dengan muka sememeh dia ckp kat Me.. bleh jangan jerit tak? diam sket boleh??? ya Allah.. sentapnya rasa masa tu.. dh la tade semangat kesukanan.. pastu marah org tengok bola plak.. pfffttt.. sjk tu klu tengok bola tak tengok dpn2 dia.. takut kena marah punya pasal.. pendam je hasrat tengok bola dpn diaa.. sakit hati kte wakk.. nampak??? perbezaan me dgn dia.. nampak?? haha..

saya sudah.. anda??? jom!!!
N now.. Harimau bakal bertemu dengan Gajah Putih.. ewahhh.. disebabkan nak rasa sendiri ngauman harimau Malaya.. redah jgk la kali ni.. dengan minta keizinan dari En. Hubby,.. Tq hubby!!! finally!!! i got the ticket.. yabedabeduuu!!! 1st time hokay g stadium tengok bola.. masa semi final hari tu terpk gak la nk tengok kat Stadium.. tapi disebabkan rakyat Malaysia ni ada yang sangattttt 'beradab' jadi takut plak nk tengok  kat stadium time tu.. tp kali ni.. takut ke tak takut ke tolak tepi.. yang penting bolosss aje dinding itu.. pakat2 ajak kwn2 yang dh biasa turun stadium.. esp Mira.. Mira ni time pregnant pun sanggup turun stadium hokay.. time tu dh la pregnant anak pertama.. giler kentang.. kebetulan laki dia ada.. dia dgn laki dia sama je.. giler bola..  tp me sedih.. kali ni my bowdigat tak dapat join bersama sabtu ni.. 1st time hokay bowdigat me takde klu me g buat aktiviti2 gilak cenggini.. sedih pun ada.. tp nk buat mcm mana.. takkan la 24 jam dia nak follow me kn.. dia pun ada life dia jgk.. takpe bowdigat.. me bagi cuti rehat k.. belajar rajin2.. sambil mentelaah buku tu make sure doakan Malaysia menang tau... oleh kerana bowdigat sado me tade.. kte ganti dgn kakak sado kte.. siapa lagi klu bukan kakak Me.. dia punya xcited lagi teruk dr Me tau.. dari awal hingga la final ni.. dia la pengulas sukan kat FB ..  nak tahu menang kalah g je page FB dia or wechat.. comfirm ade status terkini.. me takut siapa yang kena jaga siapa je nanti.. dia punya xcited tu tak bleh dijangka.. ahaks :p

Bangun.. Bangun.. Bangun.. Harimau Bangun.. meooww.. ehhh.. #kbye
ni ape cite plak ni?? puihhh! hahaha..
jangan tanya mana En. Hubby kami.. nak wat camne.. bini2ku 'gangster' ni lagi excited dari En.2 suami..  yang penting En. Suami tahu dan izin kan... bukan g mana pun.. bagi semangat pada skuad Malaya Harimau... tapi orang kata.. jangan excited sangat.. takut kalah satu hal.. takut ada halangan dan rintangan pun yer gak kan.. apapun, segala perancangan Allah itu kan perancangan yang terbaik.. btol tak.. kalah menang adat bertanding.. insyAAllah.. mudah2an skuad Harimau Malaya dapat beraksi dengan lebih cemerlang gemilang dan terbilang di kedua2 negara nanti.. 1st pusingan di Bangkok Thailand manakala pada 20hb di Stadium Bukit Jalil KL.. Bismillahirahmanirahim.. semoga segalanya dipermudahkan Allah.. aamiin.. ppstt.. dgr kata ada event big bike di tempat yang sama kan? macam menarik jew.. hmmmm.. sob sob sob.. nape la time2 cenggini bowdigat me exam.. :(

Finally! ada guna jgk jersi ni Ome beli 2 thn lepas tak silap.. masa tu g holiday dgn my love patzi.. masa tu ibu pun still bleh berjalan.. windu giler waktu tu.. pusing satu perlis.. ade 2 jersi Ome beli time tu.. jersi MU dengan jersi Malaysia ni.. Ome pun tak tau nape jersi Malaysia ni Ome beli.. dh la jarang pakai kn... tp yang geramnya sekali sakala pakai pun lambang Malaysia tu punah dek seterika.. pffttt.. mampu??? jersi pun ko nk gosok.. motip??? hahaha.. takpe.. malam ni kasi otter.. nak letak nama kat belakang dgn sisi lengan.. nampak??? acane nk wat lex wat peace ni??? pffttt.. #Kbye
salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *jumpa uols di sana.. disana.. disanaaaa... daaaaaaaaaaaaaa.. #kbye

nah!!! to sweet talker.. janji manismu katanya.. puihh!







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...