19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 January 2015

~Back To School~


Assalamualaikum... Holllaaaa... im hereeee.. Penang mai.. Penang maii... mcm biasa.. rutin tahunan.. every year.. Intensif Course for part time student USM.. hmmmm... mata dh rabak.. beberapa hari ni tak boleh nk tido awal.. ngntok tapi mata tamo lelap.. risau agknya dengan PB yang bakal di hadap.. 

aku tanya apa khabar.. aku tanya apa khabar.. semua.. tuan tanah yang bajet cool.. dlm hati rs nk pecah ulu jantung.. pfftt..

Oh.. should be esk spatutnya check in asrama.. tapi hari ni dorang bg pelepasan pd kereta2 utk drop by barang2.. esk mmg tak bleh bw masuk langsung kereta... pedihh!!! td masa park kereta nak balik ke Asrama punyala tinggi.. bukitnya nauzubillah.. sampai bilik trus psg kipas laju2.. berpeluh2 mcm berlari 100 meter.. Allahuakhbar.. mmg tak silap percaturan Ome bawa babyfoxieboo kali ni.. sumpaH! penatttt.. klu g kelas bleh masyam bau keti.. huhu..

see u tomorrow babyfoxieboo
kepala tengah ligat suh buat esaimen.. mata plak kata tido.. hati??? hmmmm.. esk je la sambung.. serious.. mata ni rs dh rabak sgt.. baru sehari di Penang.. ya Tuhan.. nanait uols.. sweet dreams.. muahhh cikeddd!!! salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *rinduuuuu.. sob sob sob.. rindu ank2 bulus.. boleh?? tampa kang! huhu.. daaaaaaaaaaaaaaa.. #Kbye




2 comments:

Rahman said...

Rasa cam nampak motor tu kat DTSK hari tu. tak tau lak tuan tanah dia blogger. heh heh.
Assalamualaikum. Sy Rahman, 2nd yr student nak kenai tuan tanah. M&M: Finance & Economy.
Jumpa Dr. Nasina b4 blk hari tu. dia recommend abiskan degree dalam 5 taun. since awk habiskan dalam 4 taun, nak tanya la pasai JTW480 ni. hope awak bleh citer sket sbanyak pasai subject ni.
Since satu dunia boleh baca comment ni, sy x berani letak phone no. Pls do write to me at frmghaz@live.com.
Trimas~

OmeAnat Aminuddin said...

sorry lambat reply Rahman.. saya baru buka en3 ni.. and baru ada masa nk berblogging blk.. ahaks.. nnt awk email je saya syg5586@yahoo.com.my.. ok! thank you..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...