19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

09 January 2015

~Permulaan 2015~

Hollaa.. gemoninggg.. ahaks.. dh masuk hari ke 9 bagi tahun 2015 kan.. baru nak munculkan diri.. kejadian apakah.. eheiii.. xsmpai 2 weeks.. diri ini akan belayar ke negeri utagha sana nun.. untuk apa.. mcm biasalah.. setiap tahun..  akhirnya akan berjumpa jua.. pfftt.. 2 weeks.. di negeri Pulau Pinang.. mcm biasa.. exam.. kelas.. tapi tahun ni agk mencabar plak.. ade presentation dan kena belajar untuk siapkan Projek Akhir.. almaklumlah.. insyAAllah.. sekiranya tiada aral melintang.. tahun ni tahun terakhir Ome sebagai student USM.. mudah2an segalanya dipermudahkan olehNya.. aamiin ya robalamin.. are u ready Ome?? kte boloss aje dinding itu.. weeehuuu!!


oppss.. tahun ni sesi memanjat bukit bakal dilakukan.. ingt kn dh tahun akhir ni tak perlu dh la panjat2 bukit turun bukit nak keluar masuk dalam U tu.. tapiiii.. uargghhhh.. hostel utk kami yang veteran ni kat atas bukit nu haaa.. dh la duk atas bukit.. pastu tempat kak Ponti minta karipap kat tingkap.. tempat kak lang berkeliaran.. klu berjalan keluar masuk U tu mmg basah jgk la keti ni.. kurus mmg kurus.. sape yang tamo kurus.. exercise katanya.. tapi.. tapi.. klu dh masuk kelas bau keti.. masuk dewan exam bau masyam.. Allahurabi.. Allahurabi.. boleh pengsan hokay.. tahun akhir yang mencabar minda dan juga emosi.. ingat nak post je #babyfoxieboo Ome tu ke Penang.. tapi.. tapi... mcm segan je.. tak ke dorang pelik tgk Me bawa motor scramb tu.. pelik tak? pelik tak? klu kat sini Ome tak kesah pun.. sbb sini ramai je ladies bikers bawa motor kn.. tp klu kat sana.. hmm.. hmm.. berpuluh2 kali dok kerah otak.. perlu tak bawa.. bahaya tak klu bawa.. apa kata org kat sana.. ehhh.. mcm2 la dalam pale otak ni.. nk sewa mahal ooo.. bukan murah.. lebih mahal dari harga kos penghantaran.. tapi e2lah.. risiko.. risiko.. risiko.. 

Apapun uols.. doakan Ome selamat pergi dan selamat pulang ya.. kali ni 2 minggu sahaja Ome akan berada di sana.. dengan jadual kelas yang pack dari pagi ke malam.. jadual exam.. e2 belum termasuk jadual presentation yang belum keluar...Allah.. Allah.. Allah.. semoga DIA memberikan kekuatan fizikal dan mental untuk Ome kali ni.. Aamiin.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *by hook or by crook.. esaimen kena settlekn sebelum Intensif kali ni.. dan klu boleh nak study dulu beberapa subjek untuk exam nanti.. klu takkk.. mmg kelam kabut oooii.. kelam kabut.. daaaaaaaaaaaaaa.. muahhh cikedd! #kbye


 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...