19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

15 April 2015

~OMAI OMAI~

 
aKu tanYa Apa khabar.. semua.. lalala.. *ade aku kesah???*
Hollaaa.... Assalamualaikum.. puhhh puhhh puhhh.. bersawang sudah en3 ni.. ya Ampun.. makin lama makin menjadi-jadi tahap malas ni.. tahap dewa sungguh.. aishhh.. uols sihat??? Me?? sangatlah sihat alhamdulillah.. cuma lately ni kelam kelibut dengan urusan pembelajaran.. every week memang susah nak tengok Ome dok umah.. ade saje urusan yang perlu diselesaikan.. ya Tuhan.. percaturan Allah itu adalah yang terbaik.. klu Ome ade anak kecik, rasanya tunggang terbalik dah Ome ni.. sekarang ni pun dh rasa nk tunggang terbalik.. adehhh.. 

what????
Thesis oh Thesis.. tak sampai sebulan nk kena submit.. masalahnya SPSS pun tak pandai guna lagi.. omai omai.. rasa nk pengsan bila memikirkan due date yang hampir tiba.. help me... help me.. rasanya nak tak nak kena naik jugak Penang kali ni.. kalau tak memang ke longkang la jawabnya thesis ni.. huhu.. ( can u see? asalan nk makan laksa janggus.. nampak tak nampak tak permainan kat situ.. bahaha).. The best part is bln 6 ni my final exam.. yabedabeduuuu.. klu thesis pun tak siap.. apatah lagi preparation untuk final exam.. &8&^^%*((0.. sewetessnya sayaaa.. huhu.. mmg kena struggle lebih.. coz this is my last final exam.. doakan me ya uols.. doakan me berjaya menempuh liku-liku hidup sebagai hambaNya.. sometimes im feel down..  but most all the time im so blessed.. thank you Allah.. thank you..


Im not beautiful likes you.. Im beautiful likes Me..
salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! *tolong simpan bangang tu sikit untuk hari tua boleH??? klu tak suka jangan ganggu hidup orang lain.. jangan dikendong tak dapat yang dikejar berciciran.. stop disturb others life!!! batik2 aku, aku rasa batik lagi ko tu.. puihhh!!!! #kbye -Love XOXO-


#friendlyreminder

nah! lagu untuk sejukkan hati uols yang tengah panas tu.. selamat beramal.. #kbye

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...