19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 April 2015

~Seminar Aspirasi Setiausaha 2015~

Hollaaa... Im backkk!!! huhu.. lepas seminggu bercuti dan berkursus.. hari ni baru masuk ofis.. yabedabeduuu.. esk keje lagi sehari.. lusa cuti balik sampai hari isnin.. heaven on earth.. huuhuhu.. uols sihat? Ome alhamdulillah.. balik bercuti ni kembali stress la kan.. thesis melambai-lambai.. kena siapkan sebelum 15 Mei ni pulak.. pffttt.. rasa macam kena pakai enjin turbo dah ni... huhuhu.. komengaaaaa.. help me.. help me.. dah puas bercuti sakan pastu komenga komenga pulakkk.. nk kena geget telinga? huhuhu..

goodies bag untuk secretary yang hadir.. i like!
Hari ni Ome nk story dulu tentang Seminar Setiausaha yang baru je Ome hadir.. 3hari 2mlm dan bermalam di Grand Season Hotel Kuala Lumpur..  last 3 years Ome attend jugak seminar ni.. n tahun ni Ome decided untuk pergi kali ke2.. sebab apa??? sebab ada Gala Dinner kau.. time ni la nk melawa sikit dari hari2 biasa.. walaupun tak berapa nak lawa kan.. ade hakakk kesah dik.. yang penting tomey dari hari2 biasa kan kan kan.. ahaks.. 

tuan tanah yangTAK cantik tapi comel kan.. ok.. KITA SEDAR DIRI.. pakai camera beauty face bleh la nampak flawless cenggini.. hakikatnya.. hahaha.. #kbye
n one of the reason Ome attend seminar ni sebab nk dengar Kamal Effendi buat lawak tak hengat.. serious.. memang best! walaupun b4 this Ome penah tengok dan dengar seminar dari Kamal Affendi, Ome tetap nk jugak attend seminar ni.. ntah eh.. mungkin sebab cara dia memberi taklimat tu yang kelakar x hengat buat Ome suka dengar dan tengok kot.. susah la rasa nk ngantok org kata klu Kamal Affendi yang bagi talk... tapiiiii.. OMe tak sempat wefie dengan dia.. lagi sedeyy.. sebab masa nk bergambar ramai dah kerumun dengan dia.. can u see.. hot lagi dia hokay.. hahaha..

kawan pertama yang tegur Me masa kat sana.. kami dua2 lone ranger.. kementerian hantar kami sorang2.. so, berkawan la dengan Adik me.. namanya Shifa..sorry.. taken! hihihi
with Fahrin uols.. hehe..
rawkkkk!!! Aweera.. hihihi..
selain dari Kamal Affendi speaker untuk 3 hari 2 malam tu jugak ade Fahrin Ahmad, Ally Iskandar, Nazril Idrus dan Puan Suraya Daud..  penceramah skg mmg dorang ambil retis agknya skg ni kn.. n yang penting artis jemputan untuk Gala Dinner tu Aweera uols..   alaa.. kumpulan Mojo dulu tu.. hah! ingt pun.. hahaha.. okeyyy.. melting skejap.. kacak oii kacak.. putih uols.. putih dr i hokay.. stress tgk retis2 zmn skg ni.. baik laki ke pompuan ke.. kulit mesti mulus tulus nalaaaaa. adeh.. maskulin sgtt.. dh nama retis kan.. Fahrin Ahmad dan  Nazril Idrus (hubby Sazzy Falak) pun jangan cakap la.. bak kata Fifi.. kacak! hahaha.. tapi dont worry.. Chinta hati beta tetap ensem in deep my heart.. ahakz.. muahhh cikedd..

selfie lebih mulia dari selfish.. #kbye
my roomate.. hidayah..
alhamdulillah.. tercalon untuk top 10 queen of the night.. dapatla sagu hati.. dari tak hadoo.. hehe.. syukur dah..
apapun selama 3 hari 2 malam tu memang sangat2 dihargai.. biaq p la orang nak kata PA ni takde keje.. pedulik! yang penting ko hadoooo??? ehhh.. Happy Secretary to All Secretaries In This World.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *Cinta tak semestinya bersatu namun kasih tetap berakhir dalam hati selamanya.. #kbye -love-


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...