19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

05 May 2015

~HAPPY BIRTHDAY TO ME~

Special thanks to Mr X.. buat susah2 je.. apapun kindly appreciate it.. tunggu Mr Y hantar kek pulak.. ehhh.. #kbye
C & P dari page facebook me.. malas type panjang-panjang lagi.. fenattttt.. type HB pun ingat tak penat ke.. apatah lagi type panjang berjela-jela kan.. hahaha.. mana ade perli.. btol la.. terima kasih buat sahabat yang wish besday me.. HB pun me terima seadanya.. yang penting uols wish.. kan.. kan.. terima kasih uols.. muahhh cikeddd.. silakan mentelaah ucapan terima kasih panjang berjela untuk tahun 2015 dari besday girl..

video

Syukur alhamdulillah.. di usia 29 tahun masih diberikan ruang dan peluang untuk menghirup udara dari Ya Rob.. 1st of all izinkan diri ini mengucapkan rasa syukur kepada Tuhanku Yang Maha Esa.. Terima kasih Ya Allah.. Terima kasih kerana memberikan peluang kepada diri ini untuk terus berdiri di atas bumi bawah naunganMu dan memberi peluang untuk ku menjadi hambaMu.. Terima kasih atas nikmat yang telah Dikau berikan kepadaku dari dulu kini dan untuk hari-hari yang mendatang.. Terima kasih Ya Rob..

2nd.. Terima kasih buat ayahanda dan ibondaku yang tercinta kerana melahirkan aku.. tanpa kalian siapalah aku.. aku dijadikan dari mereka.. aku dibesarkan dengan sempurna oleh mereka.. aku diberikan didikan yang sempurna oleh mereka.. disayangi oleh mereka.. terima kasih ibu.. terima kasih ayah.. lebiuuu 4eva and ever.. here and after.. 

3rd.. kepada suamiku.. Tarmizi Abdullah terima kasih kerana sudi mengambilku sebagai teman hidupmu.. terima kasih kerana sentiasa berada disisiku dikala susah dan senang.. terima kasih kerana bersabar dengan karenahku.. terima kasih kerana menyayangi diri ini dengan seadanya.. terima kasih en. hubby!!! . luv u tight and strong.. muahhh cikeddd... 

4th .. kepada kakak, adik2 dan ipar duaiku .. terima kasih kerana menjadi sebahagian hidupku.. terima kasih memilih keluarga Amizah.. terima kasih kerana sama2 naik dan weng untuk menceriakan lagi keluarga Aminuddin dan Zaharah... muahhhh uols ketat2..

5th.. kepada keluarga in law.. mok ayoh.. and adik bradik ipar duai biras2 dan semua keluarga En. Hubby.. terima kasih kerana sudi menerima me sebagai keluarga disana.. walaupun kadang2 c.fara ni nampak senget.. c.fara sentiasa comeyyy orkk.. ehhh.. 

6th kepada sahabat me dunia akhirat.. Angelz (angah, alang, achu).. my bowdigat (Juna).. my sahabat2 sengal me di group wasap tu (u know who u are.. klu bagitau kantoi la kte tubuh group special edition..hahaha), terima kasih kerana menjadi sahabat me dunia akhirat.. terima kasih kerana sama2 menyengetkan diri bersama-sama Me.. uols la sahabat dunia akhirat me.. klu nampak haku ni dh tak rupa orang, cepat2 tarik haku ke jalan yang benar tau.. senget2 jugak.. weng2 jugak.. kan kan kan.. hahaha.. in shaa Allah.. kita jumpa di Jannah.. aamiin..

7th kepada semua yang mengenali me.. yang wish birtday me dari semalam bawa ke hari ini.. yang nk wish tapi malu nk direct wish me.. fb massager.. whatasapp.. facebook.. dan dari macam2 pelbagai media sosial yang digunakan.. dari dulu kini dan selamanya.. terima kasih kerana sudi mengenali seorang wanita yang nampak je kental di luar tapi hakikatnya sangat lah rapuh dari segi iman dan segalanya.. terima kasih uols.. uols type hb pun me dh hargai.. ingat senang nk type HB.. Me faham.. xpe.. its ok.. hehehe.. 

8th kepada insan-insan yang kurang senang or tidak suka kan me.. secara sengaja mahupun tidak sengaja.. secara senyap mahupun terang.. me ucapkan terima kasih jugak kerana uols la jugak mencorakkan me menjadi sebegini.. terima kasih kerana meninggalkan kesan-kesan warna warni dalam hidup me.. apapun, terima kasih tau.. hehehe..

Last but not least.. tanpa kalian tidak adalah FARAH SYUHAIDAH BINTI AMINUDDIN.. tiada kalian, me bukanlah me yang sekarang.. terima kasih kerana hadir dalam hidup me.. terima kasih uols.. me sayang uols ketat2.. muahhhhhhhhhhhh banyaakkkkkkk.. HAPPY BIRTHDAY TO ME.. HAPPY BIRTHDAY TO ME.. HAPPY BIRTHDAY TO ME.. HAPPY BIRTHDAY TO ME.. puhhhhhh.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. PEACE!!! * tutup mata sambil wish* aamiin.. ‪#‎Ometurns29th‬ ‪#‎Kbye‬

video




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...