19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

24 June 2015

~Demam Melambai-Lambai~

Dugaan di bulan Ramadhan.. lately ni tak tau la kenapa bila malam je mesti rasa nak demam.. dari start awal bulan sampai la semalam.. semalam memang rasa terkulai terus.. En. Hubby yang mula2 dia ingat Ome main2 pun balik dari terawih terus tanya dah solat ke belum.. sebab Ome solat mesti buka aircond.. tapi semalam dia balik2 tengok ekon pun tak buka.. pastu berselubung satu badan.. bila dia pegang je badan terus dia laju2 ajak g Klinik.. hah!!! tau pun cuakk.. dia ingat Ome main agknya.. tapi macam biasa.. jawapan Ome malas.. sumpah xlarat.. nak tukar baju pun tak larat.. mata dh meleleh.. sebab panas dalam sangat kot.. bangun pagi tadi sahur, ingt dh ok.. buat air panas.. minum air suam.. sekali, laju2 masuk toilet.. bluwerrkkk.. habes segala isi perut untuk sahur keluar balik.. ya tuhan.. terus tarik selimut minta permission kat bos masuk lewat ofis.. klinik??? malasss.. malas nk tunggu.. boleh? lagipun klu pergi siang takut Dr amik darah.. bila amik darah mesti tak bleh puasa kan.. takpelah.. gagahkan diri... ujian di bulan Ramadhan..


Errmmmm.. lately ni tak tau la nape rasa sebak sangat.. emosi tak stabil.. macam semalam ade selisih fhm sket dengan kawan2 dlm group.. dengan tak semena-mena jari ni laju je menaip.. smash kawan tu tanpa rasa bersalah..  ya Tuhan.. padahal bulan puasa ni.. tapi bila pk2 blk hal semalam tu, ade la jugak rasa bersalah  bila smash mcm tu pada kengkawan kn.. maaf la.. lately ni emosi Ome tak stabill.. kdg2 rasa ok.. kdg2 rasa happy.. kdg2 rasa sedih.. aigooo.. pembawakan budak pun tak macam ni rasanya.. ni pembawakan buang tebiat kot.. huhu..

Apa yang nak di ceritakan.. nothing.. hanya mampu bersabar dengan dugaan yang mendatang.. in Shaa Allah.. oh ye.. hari ni satu Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya ni dari Parcel A hingga B, Alamanda dengan Hotel Everlyn takde aircond.. Ome tak tau la klu yang Hotel Everlynn tu takde aircond macam mana dengan customer yang check in hotel tu kan.. dalam ofis ni pun rasa tak bernafas.. mengharapkan kipas kaki ni je la.. e2pun pinjam kat bos skejap... klu bos masuk kang mmg kena pulangkan blk la kan.. huhu.. dengan kepala rasa nk pecah.. ohooiii laa.. jgn blk ni tercongok lagi dalam selimut.. nk berbuka ptg ni masak simple je.. nk x nk kena gagahkan diri jgk.. daebak!!!

salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!*sebak.. rindu.. #kbye


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...