19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 June 2015

~Salam Ramadhan Al-Mubarak~

Assalamualaikum.. holla holla holla.. im back!!!! setelah 3 minggu berhempas dan pulas mengadap my final exam, finally im free!!! yahooooo.. yabebedabeduuuu.. eewahhhh.. kemain happy ye mu ni Ome.. mu tak ingat result mu tak habes keluar lagi.. jangan nk happy sangat lah.. kalau ada paper yang kena repeat.. padan muka mu.. huhu.. anyway, tepuk2 bahu diri sendiri jugak! yeahhh.. finally after 4 years, pelbagai dugaan onak ranjau dilalui, dapat dilalui dengan sabar dan sabar dan sabar.. weii.. orang tua klu belajaq supo gini laa.. rasa macam ada satu batu terletak di kepala ni tau.. e2lah.. time muda remaja dulu takmo study.. gate nak kawen awal.. hahaha.. apapun, syukur alhamdulillah.. berharap sangat keputusan yang dapat nanti tidak la sangat mengecewakan.. yang penting apa? graduate!!! wooohhhaaa!!!

Anyway, hari ni genap Ramadhan yang ke6.. adeh.. dh Ramadhan ke6 baru dapat udpate story mory untuk en3 kali ni.. dh bersawang blog ni sejak akhir2 ni kan.. almaklumlah.. bz la kononnya.. uols puasa ke idak???? hah! jangan nak monteng2 eh.. in Shaa Allah.. di bulan Ramadhan yang mulia ini, marilah kita sama2 meningkatkan dan melipat kali gandakan amalan.. 1 bulan ni, jom kte berusaha untuk menambahkan amalan.. ntah esk lusa kte mungkin tak sempat bertemu ramadhan yang seterusnya.. so, y not kan kte memperbanyakkan amalan di bulan yang mulia ni.. hahaha.. ustazah wannabe tetiba muncul kn.. cehh.. 

Tiidak terlewat kan untuk Ome memohon maaf kepada semua yang mengenali Ome secara dekat mahupun tidak.. Ome hanya manusia biasa yang tak lekang dari melakukan kesilapan.. sejujurnya Ome pohon ampun dan maaf atas keterlanjuran kata, perbuatan atau apa sahaja yang menyebabkan uols tersakit hati dengan Ome.. in Shaa Allah.. Ome seikhlasnya juga memaafkan orang-orang yang melukai hati Ome secara sengaja mahupun tidak.. semoga di bulan Ramadhan ini akan mengajar kita semua erti kesabaran dan keikhlasan dalam menempuh dugaaan dan ujian dari Yang Maha Esa..



salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!*thank you for everything.. halalkan makan minum Me.. ampun dan maaf dari hujung rambut ke hujung tumit kaki.. yang baik datang dari Allah.. yang buruk itu dari Me sendiri.. take care.. #imgonnamissu.. #kbye



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...