19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 August 2015

~SEPERTINYA (FJ)~

Repeat repeat dan repeat!!! tak tau kali ke berapa.. x rugi beli album ni.. sampai En. Hubby tanya.. lagu apa ni? tak best pun.. pfffttt..  padahal dia stress sebab Ome dok repeat la lagu tu berpuluh juta kali.. sampai dia nak dengar Sinar FM pun Ome tak bagi.. kah kah kah.. nasib la.. aishhhh.. takde unsur-unsur kesenian langsung la awak ni En Husband.. lagu ni lagu puitis yang hanya orang-orang yang ade 'RASA"  je yang faham setiap bait-bait yang di lontarkan oleh FJ.. ewahhhh.. masuk dah saka jiwang dalam badan mu ye Ome.. hahaha..  i love all the songs.. but of coz lagu ini yang asyik diulang-ulang.. tak cukup dalam kereta.. sambung pulak kat ofis.. x cukup kat ofis.. dengar pulak dalam bilik tido.. x cukup tu plak, sebelum nak tido pasang jugak lagu ni.. demmit! jangan rosak cd tu sudah.. huhuhu..


Dipersilakan google dan layan.. kalau nak lagi sedap beli dari itunes.. hat tu mmg the latest version.. kalau tak dapatkan album terbaru di pasaran.. wahh! promote.. hehehe.. tapi Ome lagi suka masa dia nyanyi live kat showcase hari tu.. nasib sempat rakam time dia nyanyi lagu tu.. bulu bulu roma mencacak cacak .. serammm! huhu.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! *kalau cinta itu ada muka.. it's just perfect! Kerana aku tidak mahu berkongsi rasa (FJ) #kbye 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...