19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 August 2015

~Story Mory Sekali Harung ~


Assalamualaikum.. Hollaaa.. yeahh! hari ni baru dapat update story mory.. sebab? sebab ntah.. rs nk update hari ni.. legaa.. phewwwww.. rasa macam beban yang selama 4 tahun ni release.. faham tak? tak faham? tak faham abaikan.. yang penting rasa lega sgt2.. syukur alhamdulillah..

hye!!! #kbye

Okey.. hari ni nk story pasal ayahanda tercinta ajak anak-anak berkumpul dan makan-makan.. dah jadi tradisi keluarga Aminuddin dan Zaharah.. everytime if ade je anak beranak yang menyambut hari jadi, sambutan hari ibu ke.. sambutan hari ayah ke.. what eva la yang kami sekeluarga rasa bersyukur kehadrat Allah SWT.. mesti ayah ajak celebrate.. alhamdulillah.. syukur kehadrat Allah.. kerana berikan Me sebuah keluarga yang sangat la menyayangi antara 1 sama lain.. terima kasih ayah.. terima kasih ibu.. disebabkan meraikan 3 orang.. bak kata my sister in law, cikda.. celebration sekali harung namanya.. ahaks.. 

My Siblings..

Celebration untuk nephew Ome si Darwisy.. sempena hari lahirnya yang ke2 tahun.. celebrate my lil bro Adik Annas yang ke27 tahun.. dan of coz for Me.. sempena graduation.. bg orang lain, mungkin graduation tu biasa je.. tapi bukan untuk Ome.. biarlah orang nak kata nampak nau gila nak graduate.. excited tahap gaban.. i dont care.. yang Ome tau.. selama 4 tahun ni.. hanya DIA saja yang tahu apa yang Ome lalui sepanjang 4 tahun bergelar seorang pelajar.. lagpun dah nama pun celebration.. of coz ayah dan ibu pun turut happy.. of coz dorang nak meraikan bersama-sama.. klu tak masakan ayah yang paling excited nak ikut Ome g Penang dan tengok Ome graduate thn ni kan.. hari2 la dok tnya Ome dh booking homestay ke.. bila tarikh nya.. adehh.. punyalah ayahandaku tercinta tu excited.. klu tanya Me.. excited ke? ntahla eh.. banyak sebab kot.. tak tau nak ckp mcm mana.. ehhh.. ntahlah.. tapi apaun,  syukur alhamdulillah.. Ome percaya Ome berjaya pun disebabkan doa dan restu ibu bapa dan en hubby Ome.. terima kasih Allah.. tanpa mereka.. tanpa doa mereka.. uols rasa Ome boleh berjaya? tepuk dada tanya hujung pangkal hati eh.. apapun, doa ibu ayah adalah yang paling mustajab.. *ya Allah.. berikan kesihatan yang berpanjangan untuk ibu dan ayahku..  permudahkan urusan ayah dan ibuku.. lindungi mereka dari azab api nerakaMu.. aamiin Ya Rob"

Terima kasih ayah.. Terima kasih Ibu.. muuuaaaxxxhhh!!!
With my love patzi.. #AmizahClan  

Bertempat di Yunnan Steamboat Cyberjaya.. selalu sangat dah makan nasi putih, ikan masak 3 rasa.. tom yam.. telur dadar.. kali ni kasi tukar pulak menu.. kte terjah steamboat pulak.. disebabkan sabtu lepas En. Hubby standby.. tak boleh kemana-mana lebih dari 25km.. jadi tempat yang paling hampir hanyalah sekitar Bangi, Serdang, Dengkil dan Cyberjaya.. actually ayah nak banjer seafood kat Bagan Lalang.. tapi apakan daya.. steamboat pun steamboat la.. yang penting quality time with my love patzi.. for me.. steamboat kat sana banyak pilihan.. tapi tak bleh lawan Johnny's kot.. ntah eh.. johny's nye tom yam dan sup mmg meletop bagi Ome.. tapi rege jgn ckp la kan.. ahaks.. kat Yunnan Steamboat ni seorang dia kira rm30.. disebabkan lebih dari 10 orang, dia bagi diskaun 10%.. buffet.. okeyla.. next time klu rasa-rasa nk repeat boleh saje.. tp make sure jangan makan dari pagi bawa ke malam la.. baru worth it nak bayar kan.. klu jenis perut kecik.. makan pun ala-ala kadar.. tak payah la.. membazir.. e2 je pesanan penaja.. hehe :D


Yunnan Steamboat Cyberjaya

oh ye.. dah alang-alang story mory.. Ome nk story pasal Ome menang contest Nescafe ritu.. act Ome tade la excited sgt nk jumpa abg sado.. tapi sebab Ome teringat si bowdigat Me yang suka nau nau dengan abg sado Zul Arrifin ni, Ome saje try masuk contest tu.. 2 hari sebelum tarikh tutup, Ome submit form.. tetetiba tara!!!! Ome dpt sms kata Ome terpilih dan dijemput ke Open House Rindu Awak 200% Raya di One World Hotel Petaling Jaya.. ewahhh.. kemain excited la kan makcik tu.. Disebabkan tahun ni bowdigat kata jangan belikan apa-apa hadiah untuk dia, so, Ome bagi hadiah jumpa abam sado kesukaan dia.. punyala makcik tu senyum sampai ke telinga.. suka eh? yang penting bukan abam sado je ade.. si kecik molek Ayda Jebat pun datang jugak.. dah nama pun couple dalam drama tu kn.. haruslah heroin pun ikut.. and pelakon pembantu Kayl Shafek, Mimi pun ade.. klu tanya Ome excited ke? hmmmmm.. klu jumpa Lee Jun Ki mmg Ome sawan kot... hahaha.. #kbye

Terima kasih Nescafe =p

wefie time!!! yeahhh.. gegeh!!! hahaha..
Rindu Awak 200%
salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *cerca la sebanyak mana.. hina la sebanyak mana.. katalah apa pun.. kalau itu mampu buat kau gembira.. tugasku selesai.. #kbye




 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...