19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

04 August 2015

~Syukur Selalu~

Assalamualaikum.. Holllaaaaa.. Syukur Alhamdulillah.. semalam Ome sudah tahu keputusan penuh untuk CGPA tahun ni.. nak tepek sini macam malu.. almaklumlah.. bukan dapat anugerah dekan kan.. tapi apapun syukur alhamdulillah.. cukuplah uols tahu  penantian 4 tahun akhirnya berakhir semalam bilamana result penuh dah pun keluar.. in shaa Allah.. kalau tiada aral melintang boleh konvo tahun ni.. terima kasih Allah.. terima kasih En. Hubby.. terima kasih ayah ibu.. terima kasih sahabat.. terima kasih rakan-rakan seperjuangan.. terima kasih rakan-rakan di Kementerian dan tidak lupa pensyarah-pensyarah yang telah memberikan ilmu sepanjang Ome menuntut disana.. syukur syukur syukur.. Tanpa sokongan dorangan dan kepercayaan yang diberikan, rasanya dah lama tersungkur di tengah jalan.. * Im Blessed * 
Terima kasih Allah
Bila teringat Penang, mula la terkenang laksa janggus idaman kolbu.. ehhh... yang the latest Ome dapat tau kat Penang ade nasi 7 Benua.. demn! napela bila dah hujung-hujung sesi pembelajaran ni baru ku tahu Penang tu SYORGA makanan.. hailaah.. selama 4 tahun belajar kat sana rasanya tadelah terkenang-kenang sgt Penang tu.. seriously.. Im gonna miss Penang.. walaupun Penang tu horror giler sebab manusia-manusia yang mcm kurang tamadun, bawa kereta macam dia sorang je nak sampai kan.. tapi tak semua la yang cenggitu.. kebanyakkan.. mcm org KL jugak.. ade jugak versi kurang tamandun.. huhu..
nasi 7 benua!  #kbye
Siapa pernah makan nasi ni? Ome dapat info dari one of student USM yang akan sama-sama graduated bulan 11 ni.. in Shaa Allah.. sekiranya tiada aral melintang, tarikh yang sahih abang mie bgtau 17 -21 November 2015 ni.. dalam 3 hari Ome kena berada di sana.. hari untuk ambil jubah.. hari untuk raptai.. dan hari yang ditunggu setelah 4 tahun berhempas dan pulas untuk mendapatkan segulung ijazah.. syukur Alhamdulillah ya Allah.. semoga impian yang dicita-citakan sekian lama dimakbulkan Allah.. aamiin ya rob.. So, berbalik pada menu ni tadi.. Ome dapat info kat sana hanya ade satu je kedai yang menu nya sangatla menarik.. tak tau la klu kat KL ni dah ade menu sedemikian rupa.. unik! ehhh.. ada jugak yang naik Penang sebelum hari kejadian ni kang.. kang..kang.. kemaiiinn.. hmmmmm.. short vacay boleh? ahaks.. tetiba rasa rindu giler kat Penang.. tetiba rasa rindu dengan memory di Penang.. y Penang? y Penang? uhuhu..

Everything happened has a reason
Reward 4 myself.. thank you bowdigat!
Nanti Ome update kalau jadi naik ke sana.. kena  plan baik punye.. memandangkan cuti tahunan pun tinggal suam-suam kuku, maybe just take a break sahaja yang perlu dilakukan.. tapi.. ade satu tempat yang Ome dah jumpa dan sesuai untuk celebrate kejayaan Ome dan release beban yang membelengu fikiran selama ni.. apapun syukur selalu.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! * Acceptable! stay away.. will do..  #kbye 


#stawawayacceptable

 #deep


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...