19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

02 September 2015

~PERARAKAN HARI KEBANGSAAN 2015~

Hollaaa September!!!!!  wahhh.. kemain muu Ome.. happy nau masuk bulan September kan.. ahaks.. Good Bye Ogos.. semoga kita bertemu lagi pada tahun hadapan.. in shaa Allah.. September!!! please be nice to me.. please.. please.. dengar tak ni??? please be nice to me.. huhuhu.. #sawan

malam merdeka with bowdigat me.. hye bowdigat! thank you for being there for me.. merdeka!!!
niat di hati nak tengok bunga api.. bunga api takdeeeeee.. bunga-bunga cinta je adeeeee.. hahahaha.. *lahabau*

Ok.. Story mory hari ni story pasal Perarakan Hari Kebangsaan ke58 pada tahun ini.. syukur alhamdulillah.. semuanya berjalan dengan lancar.. Tahun ini adalah pertama kali, Ome join perarakan sempena Hari Kebangsaan.. berpuluh-puluh tahun hidup di muka bumi ni.. 1st time hokay Ome ambil peluang berarak bersama-sama beribu-ribu rakyat Malaysia.. im proud to be Malaysian.. kalau bercakap pasal Malaysia.. sebenarnya kalau ikutkan dari dulu sampai sekarang, Malaysia ni dah banyak berubah.. cuma lately ni je la.. tak tau nak habaq lagu mana.. kte tunggu dan lihat je la ye.. doa banyak-banyak semoga kita semua sentiasa dalam perlindungan Yang Maha Esa... Malaysia!!! please... jangan  hanya sebab orang-orang tertentu.. hanya sebab manusia-manusia yang tak bertamadun.. kte semua jadi mangsa.. please..please.. #prayforMalaysia

Tabik Spring!!!
Bowdigat kata seumur hidup, baru ni dia tengok hari perarakan untuk the 1st time secara live..  whaattt??? umor ko baru 20 tahun eh kak.. eh dikk.. ehhh kak dik..  pfffttt.. 

Alhamdulillah.. hari kejadian berlangsung dengan meriah dan tiada huru-hara berlaku.. syukur alhamdulilah.. Terima kasih kepada penguatkuasa-pengkuatkuasa yang bertugas sepanjang raptai dan hari perarakan berlangsung.. terima kasih rakyat Malaysia! Terima kasih kerana tidak memecahkan belahkan negara.. please.. kesian anak cucu cicit kita.. kesian pada mereka.. apapun syukur alhamdulillah.. Malaysia masih aman.. kalau tak aman? Ome nak berhijrah g Korea la.. boleh??? huhuhu.. demn!!! nasi lemak roti canai payahh ooo nak dapat kat sana.. macam mana kalau rindu masakan Malaysia?? ade ke daun pandan? ade ke daun kari? hidup ke tanaman2 tu klu tanam kat sana? uargghhh.. mula la nak kena fikir macam-macam kan.. huhuuhuhu..

Im not racist.. i love Malaysia!!!

Satu pengalaman yang tidak dapat dilupakan.. uols nampak Ome dalam tv tak? keh keh keh.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!!  *good news or bad news?? bos tukar bahagian.. me??? ikut ke tak? ikut ke tak? klu tak ikut dapat bos baru.. klu ikut? bahagian baru.. mencabar tak? takutttt..  huhu.. #kbye 





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...