19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 October 2015

~Salam Maal Hijrah 1437H~

Hollaaa.. Assalamualaikum.. Salam Maal Hijrah 1437 Hijrah.. Im back!!!!  Terasa seperti lama sudah tidak update en3 ni kan.. mood pun swing swang swing swang.. ntahlaa.. hormon tak berapa nak stabil  lately ni.. berangin moody tak tentu hala.. pffftttt.. nak story mory vacation pun takde mood.. tunggu la mood Me kembali menerjah ya.. sebab klu nk story mory mesti kena mood stabil.. sebab banyak benda nak di story mory kan..

Salam Maal Hijrah 1437H /2015
Just nak share pic 3 hari lepas.. buat pertama kali Me join perarakan Maal Hijrah untuk tahun ni mewakili Ofis Me.. yang kelakarnya siap kena interview dengan wartawan dari TV3.. katanya untuk siaran MHI semalam.. siapa ada tengok Me masuk tv semalam? kah kah kah.. Me rasa mcm kembang semangkuk je bila masuk tv.. patut la celebrity Malaysia ni nk kurus kan.. padahal dorang pun bukan la besar sangat.. tapi bila masuk tv.. ya Ampun.. rasa mcm raksasa dari angkasa jatuh ke bumi.. uargghhh.. senduuuu.. senduuu.. 


Sesi Interview.. Me maluuuuu hokay.. #kbye
Me paling murung bila kena pakai shawl.. masa dapat tudung ni Me murung setengah jam.. siap tengok tutorial utube cara2 pakai shawl.. me rs selekeh bila pakai shawl.. huhu..
Ok.. tak tau dah nk story apa lagi.. yang pasti.. minggu ni minggu senduuuu.. menduuu.. murungg.. hahaha.. give me back my  peace plssss!!!!  salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! * it's time to move on.. keep calm.. keep calm.. #kbye


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...