19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

02 December 2015

~My Day - Happy Me - Konvokesyen USM~

Holllaaaa... Assalamualaikum.. Im coming home.. im coming home.. lalalalala.. berkeladakkk rupanya en3 ni.. punyala bz nau nau nau kan.. sampai sebulan lebih dah rupanya blog ni senyapp tupahh (kuar dowh ganu khitee).. hahaha.. almaklumlah.. baru kelik dari na na na na... Ganuuu kiteee.. motip?? ehh.. mestilah kena bagitahu satu dunia!!! kte baru balik dari Terengganu.. bila balik dari Terengganu automatically loghaat kte kasi tukarrr.. gittewww.. ppffftttt...

nikmat apa yang kamu dustakan? ehhh.. takde kena mengena.. lalala.. 
Uols.. uols.. alhamdulillah.. Me dh graduate pada 19hb November yang lalu.. syukur alhamdulillah.. 4 tahun me berhempas dan pulas untuk selesaikan pengajian Me ke peringkat Ijazah, finally!!! syukur syukur syukur.. syukur ke hadrat Allah SWT.. Terima kasih ibu ayah, keluarga tercinta, suami tersayang dan juga sahabat-sahabat (u know who u are) yang sentiasa mendoakan kesejahteraan dan kebaikan Me.. hanya Allah SWT sahaja yang dapat membalas jasa-jasa dan doa kalian.. Terima kasih Semua... sayaaaangg semua!!!

Congrats Omeanat! yeah! (wish kat diri sendiri boleh?haha)
awaaa.. kte masih boleh pakai baju nikah kte.. 9 tahun awaaa baju ni.. kali ke3 kte dpt pakai baju ni.. keh keh keh..
sila percaya.. kte maintain hokay.. #kbye
Cinta Hati Beta.. Tulang Belakang Me selama 9 tahun ini.. Tq En. Hubby..
Kasih Seorang Ayah Bawa Ke Syurga.. Sayangggg Ayah Hingga Hujung Nyawa..
Kasih seorang Ibu.. Bawa Hingga ke SyurgaMu Allah.. lebiuhh Ibu.. 
kakakku kandungku yang kuat membebel.. ehh.. hahaha.. muahhh!!
Anak-anak buahku.. always support their mama! sayaaaanggg korang ketat2!!
Uols sihat tak?? Me? alhamdulillah.. sihat.. kadang-kadang je ada masa-masa rasa tak sihat.. mental fizikal rasa tak sihat.. huhuhu.. tp jangan risau.. belum tahap kena dihantar ke Tanjung Rambutan lagi ye.. coiiii!! selisih!!! puiihhh puiihhh puuiihh.. nauzubillah.. hari ni xmo ceceh banyak-banyak.. dok dang nok wat kije kekgi.. ni pong wase bersaloh doh kat blog ni.. lame benar wase dok tubik citer kanggg.. hehe..  salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *banyok mende wase nok cite.. tapi biar kte simpan dalam memori kte jah.. klu tubik kat sining kang ade gok meroyang tok tetu hala.. kekgi.. kte jugokkk yang kena.. kte jugokkk yg jadi mangsa.. ehhh ehhh.. jangan nak terasa sangat.. #kbye


kte suka dengaq lagu meroyan ni.. bila nak kuar eh? klu kuar album kte antara org yg terawal p beli.. pffttt..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...