19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

11 December 2015

~Retreat Sektor Air 2015~

Assalamualaikum WBT.. Salam Jumaat uols.. 

Semoga segala amalan dan ibadah kte diterima olehNya..

Allahuma Aamiin..

Holllaaaa... hari ni nak story mory pasal Retreat Sektor Air bagi tahun 2015.. Ome xingat Ome ada update tak yang Ome dah bertukar department di KeTTHA ni.. alhamdulillah.. sudah hampir 2 bulan Ome ditukarkan di department ni.. and tipu la kalau Ome cakap Ome x rindukan department lama Ome nih.. and Ome masih lagi cuba menyesuaikan diri Ome dengan persekitaran yang baru dan cara kerja yang baru.. kalau dulu Ome lebih banyak mendiamkan diri (anti social) katanya.. tapi di sini Ome kena belajar untuk lebih mendekati persekitaran disini.. alhamdulillah.. im still trying.. huhu..

and last week Ome di bawa lagi sekali ke Langkawi.. Retreat sektor Air kali ni lebih kepada aktiviti teambuilding.. memperkasakan organisasi katanya.. sumpah!!! rasa pack gler trip office kali ni.. takde la istilah honeymoon katanya.. nak2 bendera merah berkibar2 kan.. walaupun hakikatnya persekitaran bilik sangat la aaummmm.. eh eh eh.. namo namo.. namo pk bukan-bukan.. hahaha

 #kbye
Cuba teka.. cuba teka.. we ols kena buat apa.. hah!! pandai.. skytrex time!!! daebak!
ceritanya Ome nak buat tangan bentuk love mcm org korea selalu buat tu.. tapii.. tapiii.. huarghhh..  xsangka plak photographer ni g ambil pic ntah hape hape ni.. tgk tu.. gigih kan muka Ome paksa dia buat bentuk love tu.. nanges kte wakkk.. huhuhu.. 
Cabutan Bertuah Uols.. 1st time kte dapat hadiah grand prize.. no bertuah kte 217 wakkk..
bertuah sangat rasanya.. keh keh keh.. 
Apepun, trip kali ni mmg mendekatkan lagi ikatan persaudaraan Ome dengan warga kerja Sektor Air ni.. and Ome lebih mengenali bos Ome yang baru ni.. senget juga orangnya kalau kat luar organisasi.. bos dan PA sama-sama senget.. keh keh keh.. tp luar organisasi je ye.. bila dalam organisasi be profesional la.. baru la dapat saling bekerjasama antara satu sama lain kan kan.. terima kasih Sektor Air.. untuk trip yang best ni!!! bilik kami memang osem!!! Aseania Resort and Spa memang terbaik!!! Nora bagi 4 bintang.. wuwuwuwu..
Hancur hatiku.. Mengenang dikau.. eh eh eh.. #kbye
Oh ye.. dh alg2 Ome update jugak news terbaru utk bisnes printing kami.. Ome kenalkan anak syarikat baru Tar Printing Collection.. OJ Illussion Enterprise.. OJ Illusion Enterprise akan ambil tugas-tugas untuk printing tshirt sahaja.. khas untuk printing t-shirt akan dikendalikan oleh anak syarikat iaitu OJ Illusion Enterprise.. if uols nak tau lebih lanjut berhubung syarikat ini, Ome akan update dari semasa ke semasa ya.. thank you Allah.. im blessed!
Allahuma Aamiin.. Semoga dipermudahkan segala urusan kami Ya Rob.. 
salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! *Hikmah! Baik yang kita sangka.. Baik yang kita fikirkan.. Baik yang kita doakan.. Baik juga yang kita dapat.. in shaa Allah..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...