19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 January 2015

~Back To School~


Assalamualaikum... Holllaaaa... im hereeee.. Penang mai.. Penang maii... mcm biasa.. rutin tahunan.. every year.. Intensif Course for part time student USM.. hmmmm... mata dh rabak.. beberapa hari ni tak boleh nk tido awal.. ngntok tapi mata tamo lelap.. risau agknya dengan PB yang bakal di hadap.. 

aku tanya apa khabar.. aku tanya apa khabar.. semua.. tuan tanah yang bajet cool.. dlm hati rs nk pecah ulu jantung.. pfftt..

Oh.. should be esk spatutnya check in asrama.. tapi hari ni dorang bg pelepasan pd kereta2 utk drop by barang2.. esk mmg tak bleh bw masuk langsung kereta... pedihh!!! td masa park kereta nak balik ke Asrama punyala tinggi.. bukitnya nauzubillah.. sampai bilik trus psg kipas laju2.. berpeluh2 mcm berlari 100 meter.. Allahuakhbar.. mmg tak silap percaturan Ome bawa babyfoxieboo kali ni.. sumpaH! penatttt.. klu g kelas bleh masyam bau keti.. huhu..

see u tomorrow babyfoxieboo
kepala tengah ligat suh buat esaimen.. mata plak kata tido.. hati??? hmmmm.. esk je la sambung.. serious.. mata ni rs dh rabak sgt.. baru sehari di Penang.. ya Tuhan.. nanait uols.. sweet dreams.. muahhh cikeddd!!! salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *rinduuuuu.. sob sob sob.. rindu ank2 bulus.. boleh?? tampa kang! huhu.. daaaaaaaaaaaaaaa.. #Kbye




09 January 2015

~Permulaan 2015~

Hollaa.. gemoninggg.. ahaks.. dh masuk hari ke 9 bagi tahun 2015 kan.. baru nak munculkan diri.. kejadian apakah.. eheiii.. xsmpai 2 weeks.. diri ini akan belayar ke negeri utagha sana nun.. untuk apa.. mcm biasalah.. setiap tahun..  akhirnya akan berjumpa jua.. pfftt.. 2 weeks.. di negeri Pulau Pinang.. mcm biasa.. exam.. kelas.. tapi tahun ni agk mencabar plak.. ade presentation dan kena belajar untuk siapkan Projek Akhir.. almaklumlah.. insyAAllah.. sekiranya tiada aral melintang.. tahun ni tahun terakhir Ome sebagai student USM.. mudah2an segalanya dipermudahkan olehNya.. aamiin ya robalamin.. are u ready Ome?? kte boloss aje dinding itu.. weeehuuu!!


oppss.. tahun ni sesi memanjat bukit bakal dilakukan.. ingt kn dh tahun akhir ni tak perlu dh la panjat2 bukit turun bukit nak keluar masuk dalam U tu.. tapiiii.. uargghhhh.. hostel utk kami yang veteran ni kat atas bukit nu haaa.. dh la duk atas bukit.. pastu tempat kak Ponti minta karipap kat tingkap.. tempat kak lang berkeliaran.. klu berjalan keluar masuk U tu mmg basah jgk la keti ni.. kurus mmg kurus.. sape yang tamo kurus.. exercise katanya.. tapi.. tapi.. klu dh masuk kelas bau keti.. masuk dewan exam bau masyam.. Allahurabi.. Allahurabi.. boleh pengsan hokay.. tahun akhir yang mencabar minda dan juga emosi.. ingat nak post je #babyfoxieboo Ome tu ke Penang.. tapi.. tapi... mcm segan je.. tak ke dorang pelik tgk Me bawa motor scramb tu.. pelik tak? pelik tak? klu kat sini Ome tak kesah pun.. sbb sini ramai je ladies bikers bawa motor kn.. tp klu kat sana.. hmm.. hmm.. berpuluh2 kali dok kerah otak.. perlu tak bawa.. bahaya tak klu bawa.. apa kata org kat sana.. ehhh.. mcm2 la dalam pale otak ni.. nk sewa mahal ooo.. bukan murah.. lebih mahal dari harga kos penghantaran.. tapi e2lah.. risiko.. risiko.. risiko.. 

Apapun uols.. doakan Ome selamat pergi dan selamat pulang ya.. kali ni 2 minggu sahaja Ome akan berada di sana.. dengan jadual kelas yang pack dari pagi ke malam.. jadual exam.. e2 belum termasuk jadual presentation yang belum keluar...Allah.. Allah.. Allah.. semoga DIA memberikan kekuatan fizikal dan mental untuk Ome kali ni.. Aamiin.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *by hook or by crook.. esaimen kena settlekn sebelum Intensif kali ni.. dan klu boleh nak study dulu beberapa subjek untuk exam nanti.. klu takkk.. mmg kelam kabut oooii.. kelam kabut.. daaaaaaaaaaaaaa.. muahhh cikedd! #kbye


 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...