19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

07 January 2016

~Company Trip~

Hollaaa.. Im back!!!! Assalamu'alaikum.. yeahakk!!! orang lain tahun baru masuk keje masuk sekolah masuk belajar, Me pergi bercuti jalan-jalan sebab i is setewes tengok orang lain bukan main cuti tak hengat bak ang kan masa cuti sekolah ritu.. me mereput di ofis gara-gara cuti tahunan Me dah habes.. jadi di sebabkan tahun baru.. permulaan tahun 2016 yang baru ni, cuti tahunan pun baru.. me balas dendam.. hahahaha.. yang penting tahun ni tak payah ambil cuti lelama untuk exam.. untuk g kursus intensif.. yeaahaakk!!! bley cuti sakan.. yeahh.. yeahh.. yeahh.. tahun ni kena plan lebih cuti dengan sebaiknya.. mungkin nak pakai lama jugak.. sebab apa.. wait and see.. :)

Hello Singapore!

Story mory hari pasal percutian singkat 3h2m ke JB-USS-JB.. Disebabkan company En. Hubs capai target.. Boh suh kami pilih destinasi di bawah bajet.. pilih punya pilih, pk punya pk, so, kami decided ke Universal Studio Singapore je..  sebab percutian ni percutian yang paling best dan di bawah bajet boh kami.. actually ini kali ke2 Ome jejakkan kaki di sana.. last time pergi 3 years back.. time tu Me pergi dengan my bowdigat.. act plan nye lain.. tapi yang jadinya lain.. e2lah detik permulaan Ome dan bowdigat baik sampai sekarang.. tq bowdigat.. coz temankan Me time tu.. nape pilih USS lagi? sebab boh pun tak sampai lagi ke sana.. and time Me pergi tu, we ols tak dapat main semua games.. time tu boleh tahan jugak ramainya manusia.. n yang menjadikan we ols stop main sebab gediks sgt naik roller coaster yang bapokkk la scary tu.. tapi kali ni Ome decided tak naik 2 menatang tu.. cukupla sekali dulu.. never!!!! ever!! e2pun main games lain pun rasa berpusing2 dunia ni dibuatnya.. En. Boh sampai la ni pening pale sebab main 1 games dalam USS tu.. nasib la time2 hujung tu baru dia rasa senakknya pale otok.. we ols??? selagi tak tutup USS tu selagi tu kami redah.. sebab tak tau lagi bila nak sampai sana kan.. boleh dikatakan semua games dalam tu we ols main.. Transformers 3D Ride?? haruslah naik.. masuk2 je USS tu, e2 yang dulu kami terjah.. 45 minit jugak Q pasai dalam banyak2 games dalam tu, Transformers 3D Ride ni la yang paling we ols excited gilakk nak g terjah.. naik kali ke2 pun still terpekik terlolong.. hahaha.. dan games baru yang Ome suka naik Revenge of the Mummy.. hat ni memang boleh tahan gak la giler nya games.. sampai En. Boh sakit pale.. roller coaster dalam gua tertutup.. gelap gelita.. tapi u can feel it!!! pfffttt... and kalau g USS jugak uols kena naik The Lost World.. hat ni make sure uols pakai raincoat.. kebetulan masa we ols main game ni dah nak balik.. bowdigat basah lencun gak la.. sebab game ni main air  hokay.. ome basah separuh badan.. yang selamat En. Boh.. sebab percikan air tu tak sampai kat dia.. pfftttt.. klu ikutkan e2 last game kteorg nak main.. tp sebab basah, terpaksa la cari game lain konon2 sambil tu bley keringkan baju.. nan hadooo! setakat 2 minit atas rollercoaster (rollercoaster budak2) yang tak berapa nak rollercoaster tu mana sempatnya baju nak kering.. haha.. sudahnya keluar dari USS dengan baju seluar basah.. hihihi.. best2!!! Disebabkan 10 jam kami dah bertapa dalam USS, marilah pulang ke pangkal jalan.. jam 10 pagi kami sampai USS tu, jam 10 malam baru kami sampai hotel.. 10 jam bertapa dalam USS.. kaki pulak rasa nak patah.. bowdigat sampai cari selipar.. kasut basah.. kaki sampai kejang.. huhuhu..

Tq boh! Kami zanzi akan cuba sedaya upaya menaikkan lagi sale tahun ini.. pic terghejal kat belakang tu abaikan.. hahaha.. 
with En. Boh! muaaxxh!
hello Bumble Bee! we met again.. :D
Abaikan muka En. Boh yang x reti senyum bila bergambar tu.. pffttt... 
The craziest person that i have met!
Korea x spek mata baru kte..  ni namanya Korea style.. saranghae!!! hehe

1st day sampai JB we ols terjah JPO dulu.. kali ni kami naik flight je.. En. Boh malas drive.. dia nak relax relax ontok ontok.. sampai airport naik shuttle bas (free) ke JPO.. settle cuci mata terus terjah town JB.. kali ni kami stay kat area town je.. sebab senang nak dapakatn pengangkutan awam.. hotel pun dekat dengan pasar karat.. nama pun percutian bajet kan.. we ols stay kat T-Hotel JB je.. dekat dengan Merlin Tower.. dekat dengan shopping mall.. and disebabkan juga esknya kami ke USS by bus, we ols kena tunggu berhadapan dengan Citrus Hotel.. so, everything dekat dan mudah.. lagi 1 klu bawa keta payah oo nak parking.. nasib tak bawa kereta.. area town tu mcm KL jugak.. sesak!!! 

Johor Premium Outlet

Nama pun short vacation.. cukuplah 3 hari di sana.. keje pun melambai-lambai.. bowdigat sampai terpaksa heret laptop walaupun bercuti.. alhamdulillah.. business masih berjalan walau kami tiada di Putrajaya ni.. order still masuk.. walau pun tak banyak mana.. almaklumlah.. awal2 tahun kan.. biasalah.. dah nama pun business.. boh dah bgtau awal2.. klu nak bercuti lagi tahun depan, make sure sale kena double dari target tahun ni.. wooohaaa!!!! boh kata kalau sale tahun depan dua kali ganda boleh pilih Korea atau Jepun pulak.. wowowowow.. kalau Me, haruslah me pilih Korea.. wlupun dh dobles puluh kali pun Korea tetap di hati.. saranghae!!! hahaha.. tp klu bowdigat maybe dia pilih India kowt.. almaklumlah.. skg ni dia tengah demam dilwale.. demam terokkk oiii.. tak boleh blah.. lagi teruk dari Me.. hahaha.. ehhhh.. *lari pecut*

hye Pogo! bluwerkkk!! hhahaha :p
salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! * alvidaaa... alvidaaa... alvidaaa... alvidaaaaa!!!! #kbye

Alvidaaaaa.. alvidaaa... ehhh.. demam dilwale tak habes lagi.. pfftttt... #kbye

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...