19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

03 February 2016

~Family Day Ronin Motard Riders~

Hollaaa... Assalamualaikum.. Aummcakk! hehe.. minggu ke2 cuti panjang uols g mana? ehhh.. lupe.. orang Wilayah je dapat cuti direct 3 hari.. hahaha.. sabar sabar.. ada yang tinggal kat Selangor tapi keja kat Wilayah Persekutuan.. dapat la cuti.. ada yang duk Wilayah tapi bekerja di Selangor.. nak jugakk cutii! ehhh.. mana bley cuti.. tapi yang lagi kelakor yang tinggal kat Kedah Melaka tu.. bekerja pun di Kedah Melaka.. tapi nape cuti? takut kena bahan dalam group whatsapp kan kan? sebab dalam group whatsapp (khas untuk 30' series group) ramai orang Wilayah kan kan.. hahaha.. ok..ok.. jgn confused k.. kte kan 1 Malaysia.. Cuma cuti je berbeza-beza.. hihihihi.. *gelak jahat*


Awaaaakkk.. kte nak story mory pasal Family Day group motard kte.. walaupun buat masa sekarang kte tade motor lagi (masih dalam perancangan) kte tetap join group motor kte.. ehhh.. tak malu awaakk kata kte sebab tade motor? relax arh.. ade je yang takde motor ke hulur ke hilir ikut group yang ada motor tu.. apa salahnya kan kan.. selagi diterima oleh ahli2 group apa salahnya orang yang xde motor join sekaki.. atleast Me pernah juga ada motor suatu ketika dulu.. kan Me cakap.. masih dalam plan.. masih tengah berfikir.. nak beli sesuatu biar puas hati kan kan... xmo jadi mcm babyfoxieboo.. sian dia.. baru je setahun bersama-sama layari bahtera dengan Ome.. sekali ntah mana silapnya Ome g jual dia pada orang lain.. mesti dia sedih kan.. maaf ye babyboo.. huarghhh.. sedih oooo sebenarnya.. huhu..



Berbalik pada story hujung minggu lepas.. Ome sebagai salah seorang urusetia yang menguruskan acara sukaneka perlu handle sukaneka bagi Family Day kali ni.. muka Ome memang muka uruskan sukaneka.. dari Family Day Keluarga sendiri bawa kepada Family Day belah mertua sampai lah apa-apa event yang berteraskan Family Day.. memang muka Ome dorang dah cop awal-awal kena handle untuk sukaneka.. dah tu bila Ome dapat join dorang sukaneka kan? pfftttt.. Walau apapun, Ome gembira sebab diberi peluang untuk menguruskan acara ini.. Demi adik-adik ku Ome gagah jugak la.. 

We r Ronin Motard Riders!
Event kali ni we ols bergerak ke Port Dickson sahaja.. alhamdulillah setelah di sergah ditegah oleh admin2 seramai hampir 30 orang yang hadir Family Day kali ni.. Hampir sebahagian daripada group ni yang sama-sama join event kali ni.. serious Ome cakap tak tahan bebenor Ome dengan budak-budak ni.. Sakit usus,buah pinggang, ari2 Ome ni sepanjang berada kat sana.. uols memang rawk!!!! osem!!! thank you adik-adik sebab support event kali ni.. macam ni la baru wonderpet.. apa yang penting??? KERJASAMA!!!

Motard Group
tengok r prangai msg2.. sawan! hahaha
Sepanjang program 2h 1m tu memang happening sungguh la kan.. yang mana dah berkahwin pun boleh bawa isteri join family day ni.. ada juga yang bawa anak-anak.. dah kata Family Day kan.. Tak kesah pun uols nak bawa sesiapa pun.. yang penting saling hormat - menghormati.. dah lama ooo tak TTS dengan dorang.. bz dgn keje.. sekali jumpa hamik!!! macam-macam peel.. plan tahun ni dorang kata nak ride ke Thailand.. apakkk jauh eh.. ikutkan Chinese New Year ni ada yang nak ride ke Kelantan.. pffffttt.. klu naik keta pun dekat 7/8 jam kalau motard ni agak? tak tercabut punggung? huhuhu.. apapun semoga selamat pergi dan balik ye adik-adik.. ride safely.. raya-raya ni banyak kereta.. make sure ikut peraturan yang ditetapkan.. ride dengan berhemah.. in shaa Allah next ride, kak Ome join hokay.. tunggu chenta heart kuar dari garage kedai.. chenta heart? eh eh eh.. hahaha

Till we met again!
hadek2 Me yang gilak!
Gigirls Ronin! 

salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! * Aku harap dapat melupakan seseorang semudah tekan button delete.. ada tak button delete? teetttttt... tettttt... tettttt.. ok.. lupa daaaahh.. #kbye

Jauh.. terbawa lukisan hatimu..
Hilang.. mencari dimana kau pergi..
Tinggal.. aku menahan luka ini..
Sampai harusku pergi..

-POTRET-




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...