19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

25 March 2016

~Welcome Home Bowdigat~

Hollaa.. Assalamualaikum.. Salam Jumaat Yang Penuh Barokah.. Masih diberi kesempatan untuk terus berada di muka bumi Allah.. menghirup udara segar dan dibekalkan dengan oksigen untuk terus bernafas.. nikmat apa lagi yang perlu didustakan.. kan kan kan.. Semoga hari jumaat yang mulia ini, kita diberikan kekuatan dan kesabaran dalam meniti perjalanan sebagai hambaNya..  Allahuma Aamiin.. 



Yeahhh! Alhamdulillah.. bowdigat Me selamat pulang ke tanah air pada jam 1 petang.. Rindu gilak wei.. almaklumlah.. Bila dua minggu bowdigat takde disisi, jadi rindu pulak.. bila ada depan mata, gado tetap gado.. kadang-kadang.. hahaha.. e2lah orang dulu-dulu pernah kata.. bila dekat bau taik.. bila jauh rindu-rinduan.. tapi kteorang gado takdelah sampai bertumbuk bagai.. chill chill.. wat lex wat pis la kan.. adat la.. mana ada orang tak bergado.. suami isteri pun kadang-kadang bergado.. apatah lagi sahabat.. hehehe.. Yang penting bowdigat Me selamat landing di Malaysia.. Welcome Home Bowdigat!!!! *hugs ketat*

Bowdigat Me! Hye awaa! Welcome Home :D

Bowdigat punya bahagian dah lepas.. lepas ni in Shaa Allah kalau tiada aral melintang, turn Ome pulak.. bila dengar cerita-cerita dari bowdigat sepanjang dia disana, hati ni meronta-ronta nak ke sana jugak.. Bowdigat kata, sepanjang kat sana tenang je jiwa.. Rasa macam tak mo balik.. Tak puas berada di rumah Allah.. Tak puas beribadah disana.. Allahuakhbar.. Sesungguhnya Allah SWT sebaik-baik perancang kan.. 


So, lepas ni kalau uols nak g umrah, ada je duit, cepat-cepat pergi k.. Ome pun rasa dah tak sabar nak ke sana.. Setiap manusia ada bahagian masing-masing.. Kita sebagai hambaNya perlu redha dan ikhlas dengan setiap takdirNya.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *Tak perlu nak judge orang lain.. Fikir diri sendiri.. Cermin diri tu sendiri.. Boleh? #kbye




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...