19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

17 April 2016

~Family Day Omar & Saodah~

Assalamualaikum.. Wiwiwiwiiw.. Omeanat In The House Yaww! hehe.. Lama jugak kan Ome tak bebel - bebel kat sini.. Tapi hari ini Ome nak story mory pasal Family Day Keluarga Besar Ayah Ome di Damar Suria Resort, Kampung Gong, Pengkalan Balak, Melaka.



Last weekend adalah Bonding Time with My Love Patzi.. Tapi sayangnya last minute, adik Ome yang ketiga tak dapat ikut sebab kerja.. Operasi katanya.. di Agensi Anti Dadah.. Malam keje.. Siang keje.. hadoww laa.. SYMP katanya ya.. 

Selfie!!! #Kbye

Weols gerak hari Sabtu tengahari.. Disebabkan setiap keluarga perlu bawa lauk (pot luck) jadi, Ome decided bawa ayam kampung golek madu wawawwawaw!! yes!! Resepi pakai boh je.. asal ade katanya.. yang penting Feedback! Makcik Ome kata ala-ala Kenny Rogers.. hahaha.. Ada ke kakak Ome cakap Ome beli ayam tu.. hampesss.. Dia pun ingat Ome beli ayam tu.. helloo!!! pagi-pagi bangun tido, terus ke dapur hokay.. kung kleng kung kleng.. siapkan sarapan pagi.. tengahari tu baru gerak ke Melaka.. Bowdigat pun suh repeat.. katanya terngiang-ngiang.. ewahhh.. ye ke ni bowdigat.. hari tu xpuas makan eh.. dap eh ? eh? wuwuwuwuw.. 

Kesayangan Dunia Akhirat

Hari pertama kami anak beranak just chillax2.. Masing-masing menghabiskan masa bersama keluarga.. The best part is, disebabkan 80% challet situ kami konker, jadi swimming pool tu pun penuh anak beranak kami je.. orang lain gigit jari la.. anak-anak buah memang dari sampai sampaila ke maghrib habis kecut-kecut satu badan.. baru sedor diri nak naik.. e2pun dah hampir senja.. sabor ajelah.. lepas solat berjemaah.. bacaan yaasin untuk arwah Opah dan Atok, Pakcik-Pakcik Yang telah kembali ke rahmatullah.. Walaupun kali ni ade sekeluarga adik ayah yang tak dapat join, kami tetap bergumbira.. Nak buat cemana kan.. Semua perancangan Allah adalah yang terbaik..

Wajib la kena ada baju family.. hehe :D

Bonding Time!!!
Malam tu pulak ada pertandingan Karoeke.. Juri-juri tetap antaranya my bowdigat.. Yer, disebabkan rumah mama papa bowdigat dekat sgt dengan penginapan kami, bowdigat di jemput untuk jadi juri jemputan pada malam karoeke.. Bukan takat sepupu sepapat je yang pulun karok, kali ni pakcik makcik Me pun join hokay.. termasuk Ayah Me.. hahaha.. selama hampir 30 tahun Ome hidup, 1st time Ome dengar ayah karok.. lagu Oh Fatimah ditukar versi jadi Oh Zaharah.. Khas untuk ibondaku tercinta.. Puan Zaharah Ahmad... hahaha.. I love U Aminuddin Omar!!!


hahaha.. daddy oh daddy! u made my day.. abaikan suara latar belakang yang macam kak ponti gelak tu ye.. excited bila tengok my daddy nyanyi.. hahaha.. 

Hari seterusnya bermula la sukaneka yang ditunggu-tunggu.. dah nama pun Family Day kan.. wajib la ada sukaneka.. hahaha.. jangan cakap la macam keadaan kami anak beranak kan.. Challet tu penuh dengan anak beranak kami je.. Alhamdulillah.. Family Day Tahun ni berjalan dengan lancar dan dipermudahkan urusan kami.. time-time gini je dapat berjumpa sanak saudara.. semoga ikatan dan ukhwah yang terbina sehingga akhir hayat kami.. Allahuuma Aamin..

Wefie!!! ehh.. Family Potret! hehehe :D.. sayaangg semua!!

All my sayangess

Salam sayang teramat sayang... KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *Jangka masa pendek.. Jangka masa panjang.. Banyak yang perlu di fikirkan.. Apapun Mari Hidup Sihat!!! Himnae!!! Daebak!!!




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...