19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 April 2016

~Get Well Soon Buddy~

Assalamualaikum WBT.. Saya sebagai seorang sahabat, memohon kepada yang mengenali Zubaidah Binti Mohamad Ali atau lebih dikenali sebagai Joon, Cik Joon, Jojo atau apa-apa nick name la yang uols bagi pada dia.. Mohon doa semoga beliau di ringakan beban dan ujian yang ditanggungnya.. Disembuhkan segala penyakit merbahaya, Dilapangkan dadanya, Diberikan kekuatan dan ketabahan pada dirinya, Di panjangkan umurnya, Di Ampunkan segala dosa-dosanya, Di luaskan pintu rezekinya dan Dijauhi dari anasir-anasir jahat jin, iblis dan syaitan laknatullah..

Allahuma aamiin.. 

Semoga dengan doa di antara kita semua, dibukakan pintu-pintu langit, dimakbulkan doa hambaNya.. terutama doa-doa yang dekat dengan dirinya.. doa-doa dari keluarganya.. Joon, I doakan U, diberikan kekuatan dan ketabahan dalam menempuh dugaan Allah ini.  Semoga ada sinar harapan untuk U kembali ke pangkuan keluarga U dalam keadaan sihat seperti dulu.. Ceria seperti dulu.. Happy seperti dulu.. and "bengis" seperti dulu..  I doakan U sentiasa dalam perlindungan Yang Maha Esa.. In shaa Allah.. sekiranya tiada aral melintang, I akan kotakan janji I untuk bertemu U pada sabtu ini.. Hang On Buddy.. I will be there soon.. Maaf tidak dapat terbang dengan lebih awal, atas kekangan yang tidak dapt di elakkan.. I harap I dapat kotakan janji I, untuk jumpa U..

Get Well Soon Buddy!!!!

Hold On.. See U there buddy.. salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace! *Just Sit Back And See The Game! #kbye

#friendlyreminder


still tak boleh move on dengar lagu ni.. hahaha.. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...