19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

18 April 2016

~Majlis Makan Malam Jasamu Dikenang Anjuran Usahanita Wilayah Kuala Lumpur~

Hollaaaa.. Assalamualaikum.. Panjang nyeeee title En3 kali ni kan kan kan.. hadowwww.. hahaha.. Weekend yang penuh dengan aktiviti! i loike!!! rasa macam rasukan ablasa.. dari start hari sabtu pagi sampai la hari ahad.. masa-masa terluang dipenuhi dengan aktiviti.. wooohhaa!!! Tapi yang peliknya tak rasa penat pulak.. Yup.. sekarang ni Ome amalkan Habatusauda.. ehhh.. bukan nak promote tau.. Ome x jual pun suppliment ni.. Tapi alhamdulillah sejak amalkan suppliment ni badan bertenaga.. tak caya?? hahaha.. tak caya sudah! try dulu baru tauu.. selain tu Ome ambil jugak jamu dari negara China yang pembekalnya Syarikat Besar Hi-O.. tenaga cenggini wei! alhamdulillah.. hihihi..


 sila hadam kan! #selfreminder

Yaww!!! Hari ni Ome nak story mory pasal Dinner anjuran Usahanita.. Dinner ni diadakan di Hotel Grand Continental Kuala Lumpur.. Walaupun hakikatnya pagi sabtu tu Ome ada training dengan coach.. Training apa?? biarlah rahsia.. Untuk kesihatan yang sihat.. jom kte bersukan! hehehe.. Tapi serious.. Habissss satu badan, sendi - sendi, otot-otot ni rasa nak tercabut.. Balik dari training, bergegas pulak balik ke rumah untuk masak tengahari.. Kakak ipar dari Kemaman datang rumah sebab anaknya nak konvo di PICC.. balik-balik terus zaasss.. masakk! masak apa? simple je.. asam pedas telur ikan, ayam golek madu wuwuwuwuwu, ikan keli goreng dan kailan telur masin (ni bowdigat masak, Ome serender.. penat oi).. huhu..  Auuuuchh! telan air lettew.. keh keh keh..


159! Not My Lucky Number.. huhuhu... 

Settle masak, ingat sempat la nak ulit mimpi sekejap.. tapi nan hadowww.. jam 4.00 petang dah gerak g rumah mak andam.. mak andam? ewahhh.. mcm nak kawen kali ke2 pulak kan.. coiii!!! Disebabkan event ni bersama-sama usahanita-usahanita yang berkecimpung dalam perniagaan, takmo kalah kenalah make up jugak kan untuk dinner kali ni.. last Ome make up cenggini 10 tahun lepas.. time tu nak kawen.. kali ni make up sebab konon-konon nak nampak kebabom kebabas ala-ala Erra Fazira.. tapi nan hadoooowww.. hahahah.. Ade ke dorang cakap macam Amelina.. phewitt! Patutla malam tu rasa seperti Amelina.. asyik nak gelek je.. kah kah kah.. apapun, Ome suka make up kali ni sebab simple  jew (simple tak simple la 2 jam gak la tadah muka ni).. hahaha.. Ome puas hati! Kalau berminat nak ambil mak andam ni untuk sebarang event boleh hubungi nya di talian 017-6722004 Nurul Azieha.. comey lote mek ni wei.. mak andam ni selagi dia xpuas hati dia punya make up selagi tu la dia akan buat sampai dia sendiri puas hati.. gittew.. faham ke idak?? apa lagi?? contact direct la kan.. harga nya terbaekk dari ladang! just try~! hew hew hew..

Hye!!! Kte adik dengan Erra Fazira.. #kbye
OOTD katanya... pfftt..
Selfie Itu Penting.. Puas dah telek.. Takde Pun Macam Erra.. Sendu la cenggini.. huhu..

Malam tu dinner selesai jam 12 malam.. ingatkan nak balik awal.. Tapi apakan daya.. Rasukan ablasa menghantui kami malam itu.. tetiba rasa seperti menggamit memori silam uols.. hadow la.. e2pun nasib la ade sorang lagi kawan weols, tak dpt datang dinner ni sebab Family Day Ofis dia.. kalau dia ade??? hadoww.. hadooww.. matilanak.. Esk pagi bangun tidur mesti pengsan.. Rasukan Ablasa nya lagi hebakk.. hahaha.. e2pun malam tu, Ome dengan Elly dah di cop most wanted! halaa halaaa.. sampai la bowdigat Me, yang Me ingat keras kematu tu?? puihhhh!!! lembik lentuk mu ye.. kemahennn.. cairr me tengok dia gelek.. kah kah kah.. yang pasti bowdigat me pun make up uols.. make up sendiri je.. cantik muuuuu.. Me rasa dia make up lagi cantik dari Me.. jojes!!! suwittt.. cair kte wakkk.. rasa nak pitam.. Walaupun bowdigat Me moody, tak de hati nak pergi.. tapi sebab Me, dah beriya.. tempah baju.. tempah make up.. beli tudung.. gara-gara nak vasss kevavass katanya.. halaaa halaaa.. bukan selalu pun boleh kebabom cengini kan.. tak hengat donia masing-masing.. Tq Mu.. sebab Mu teman Me, Mu dapat bawa balik hadiah cabutan bertuah kan kan kan.. seee... hampeh kan.. bowdigat Me yang  dapat hadiah? Me??? hahaha.. jangan di tanya Me dapat apa.. siangnya dah kena lanyak dengan coach.. padahal dah sakit otot-tot sendi-sendi, malamnye kena lanyak pulak kaw kaw dengan kakak-kakak divasss... hadoww hadoww.. nak video? tak payahh.. kang ada yang pengsan.. ada yang juling tengok.. kang ada yang tak tidur malam.. cair weii .. cair.. hahaha.. Esok pagi, bangun tido, Ya Allah.. satu badan sakit.. rasa nak tercabut otot-otot sendi-sendi ni dibuatnya.. hamikkk!!!! Rasa-rasa 1000 kalori dapat di lupuskan dari badan ni.. kah kah kah..


Tara!!!! Kacak tak bowdigat Me? wuwuwuuw.. nak sign di dada.. hahaha..
Kacak Vs Handsome? ehhh #kbye
The Divasss!

Serious dinner tu adalah dinner havoc yang Ome pernah pergi.. tarian hindustan? goyang dumang? joget lambak? poco-poco? hahaha.. seme ada.. siap kena tarik menari pun ada.. hadoww.. hadoww.. penghabisan lagu goyang inul plak.. dah macam kat konsert.. penyanyi? rasa-rasa? hahaha.. ni semua gara-gara Eleyna Khazali!!! x kira!!! jangan di hajakkk akak ni wei.. pantang nampak Microphone! biarlah suara tak sedap pun.. hahaha.. Salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!!! *nexttt!!! Tournament Bola jaring pulak weii.. Lama dah tak terbang-terbang ni.. Tenaga! Tenaga! Malam ni training tyre.. mari kita sihat cargas!!! Himnae!!! daebak!!! #kbye


Sahabat Gonjeng.. shhy.. Puan Eleyna Khazali.. otai masih berbisa.. ko hade? haha..
Black & Gold.. Tema Untuk Usahanita Putrajaya..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...