19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

05 May 2016

~ Happy Birthday To Me #3series ~

Holla.. Assalamualaikum.. wuwuwuuwuw.. Seperti tahun-tahun sebelumnya.. 5 MEI ialah tarikh keramat.. Oleh itu, En3 kali ni nak, Ome nak wish untuk diri sendiri.. Boleh? hahaha..

Happy Birthday To Me 
šŸŽ¶šŸŽ¤

Happy Birthday To Me 
šŸŽ¤šŸŽ¶

Happy Birthday To Meeeeeeeee 
šŸŽµšŸŽ¶šŸŽ¼
šŸŽ»
šŸŽ·
šŸŽ¹
šŸŽŗšŸŽø

Happy Birthday To Me šŸŽ‚
šŸŽšŸŽˆ
šŸŽŠ
šŸŽ‰



Siapa nak bagi kek cenggini kat Ome? serious dalam banyak-banyak wish, pic ni paling Ome suka.. so Me sangat.. Perempuan dan Make Up tidak boleh dipisahkan.. hahaha..

Selamat Hari Lahir Yang Ke-30 Farah Syuhaidah Aminuddin! Semoga terus tabah dalam menghadapi ujian dan dugaan dariNya.. Semoga terus diberikan kekuatan dan kesabaran dalam menghadapi hari-hari mendatang.. Semoga sentiasa diberikan peluang berbakti kepada orang tuanya.. Kepada keluarganya.. Dan semoga menjadi sahabat yang baik kepada sahabat-sahabatnya.. Semoga sentiasa dalam kasih sayang Allah.. Semoga mendapat kegembiraan di dunia mahupun di akhirat.. Dilapangkan dadanya.. Diperluaskan rezeki-rezekinya.. Diberikan kesihatan yang berpanjangan.. Dicintai nabi dan rasul-rasulnya.. Dan Yang penting semoga sentiasa dalam perlindungan Allah SWT dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang solehah bila di akhirat kelak.. Allahuma Aamiin.. Happy Birthday to Me! 
šŸŽ‰
šŸŽŠ
šŸŽˆšŸŽ
šŸŽ‚
tšŸ˜˜šŸ˜


Terima kasih pada semua yang telah mendoakan Me dari sebelum birthday Me.. siapa lagi kalau bukan my bowdigat kan.. Awal-awal dia dah celebrate birtday Me.. seminggu sebelum birthday.. katanya takut nanti time birthday Me, bz celebrate dengan family bagai.. takut tak sempat.. alololo.. tacing sungguh.. Thank you muuu..  And sehingga la ke hari ni, ke saat ini, dan masih menunggu lagi kalau-kalau ada yang masih nak wish birthday Ome.. Terima kasih sangat-sangat atas doa-dao yang dipanjatkan.. Semoga Allah SWT sahaja yang dapat membalas jasa kalian.. doa-doa kalian akan Ome simpan sampai akhir hayat Ome.. Terima kasih buat ibu ayah yang melahirkan.. Suami yang menerima diri ini seadanya,  adik-beradik Me yang dari kecik sampai la dah tua ni sentiasa panjatkan doa untuk Me, keluarga mentua, sahabat-sahabat, teman-teman rapat, kawan-kawan dan semua yang mengenali diri ini.. Semoga kalian sentiasa dalam rahmat dan perlindungan Yang Maha Esa.. Terima kasih semua!!! sayang uols ketat-ketat.. muahhh cikeddd ..

Thank you bowdigat.. time ni Me ada kursus perniagaan.. Bowdigat teman Me.. agknya dia boring dok bilik hotel tu sorang-sorang.. time ni la dia wat keje dalam bilik hotel.. Ome masuk-masuk je bilik tengok.. surprise!!! gilak!!! ko tua kan haku sebelum waktnya ye.. hahaha..  Thank you mu.. memang hat ni memang surprise giler.. mereng sambut birthday orang awal-awal.. ko dah kenapa? hahaha.. 

To En. Husband.. Terima kasih untuk surprise gift yang so suwittttt.. hahaha.. Surprise gilak!! Dalam kotak kepci ade ipong oii! Hahaha.. Patutla malam tadi tak wish.. Tido awal.. Balik-balik Siap hantar lunch kepci! Thank you En husband.. Ni hadiah untuk naikkan sale jugak kan? Strategi marketing untuk bussiness ya En. Hubby.. hahaha.. Baik! Akan ku gunakan sebaik mungkin.. Thank you En hubby! Thank you.. I love U!!! Muahh cikedd.. Yaa.. Inilah En Husband Me.. Bukan sejenis yang romantik all the time tapi ada masa he will be a romantic person setahun sekali.. Terima kasih En. Tarmizi Bin Abdullah.. Terima kasih untuk segalanya.. yeahakk.. lepas ni boleh selfie depan cermin.. now i can feel user iphone yang suka selfie depan cermin.. hehehe :p

Hat ni jangan cakap la.. tak pernah abad pakai ipong.. huhu.. tacing giler.. yang kelakor wraping pakai kotak kepci ye hubby.. suwitttttttnyeee.. haha..

Terima kasih Allah.. atas kasih sayang orang sekeliling Me.. Im blessed! salam sayang teramat sayang.. KEGEMBIRAAN MADU LEBAH.. peace!! * Zubaidah Binti Mohamad Ali.. Di hari jadi i, selain itu i doakan u diberikan kesembuhan penyakit mu.. Dilapangkan dada mu.. Diringankan sakitmu.. Dipanjangkan umur mu.. Diberikan kesihatan yang berpanjangan untukmu.. Diampunkan segala dsoamu.. Diberikan kekuatan dan ketabahan dalam menempuh ujian dan dugaan dari DIA YANG MAHA ESA.. get well soon buddy.. wake up.. please wake up.. daaaaa #kbye




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...