19 August 2006

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

27 July 2016

~ Dear Ms Grumpy~

Hello My Dear Ms Grumpy,

Hari ni genap 2 bulan U tinggalkan kami.. Tinggalkan Orang-orang yang sangat sayang pada U.. tau tak ramai rupanya yang sayang kat U.. betol cakap U.. U memang terhangat di pasaran.. U kan limited edition. bluwerrkkk.. hahaha.. Baru 2 bulan U tinggalkan dunia ni.. Tapi rasa rindu tu macam dah 2 tahun U tinggalkan kami.. Demn!!! Maybe 2 tahun lagi, i dah ikut U fly fly fly away.. Tapi kan kalau jumpa nanti tak mo la main tendang-tendang.. terajang-terajang.. sepak bagai.. tamo tamo tamo... kte main sep sep sep tom tom tom hokay.. I janji i tak hentak pale u, kalau U janji tak cakar muka i.. Muka oiii.. muka tuu.. aset i hokay.. huhuhu.. i will see u soon Cik Grumpy.. just stay there.. i jugak akan ke sana one find day.. I doakan u bahagia kat sana.. dipermudahkan urusan U disana.. diampunkan segala dosa-dosa U disana.. ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman.. in shaa Allah.. u baik dengan semua orang.. kan Janji Allah Itu Pasti.. sayang u Cik Grumpy.. i misz u demn much!!! muaahhhhhhh cikeddd..

Ikhlas,

Puan Kepala Batu

Hugs and Flying Kiss For U.. 

Assalamualaikum.. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...